"TO NIJE POSAO KOJI SE ZAVRŠAVA ZA 24 SATA": Vučić - "O donaciji vakcina razgovaramo i sa drugima u regionu"

Tanjug

14. 02. 2021. u 11:10

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija i sa drugim zemljama u regionu razgovara o pomoći i donaciji vakcina i dodao da to nije posao koji se završava za 24 sata.

ТО  НИЈЕ ПОСАО КОЈИ СЕ ЗАВРШАВА ЗА 24 САТА: Вучић - О донацији вакцина разговарамо и са другима у региону

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- To su stvari i pregovori koji traju mesecima unazad. Razgovaramo i sa drugima u regionu, ali ne samo da je Severna Makedonija bila najbrža i pokazala najveće interesovanje, već imamo i prijateljske odnose i to je bila naša dužnost - kazao je Vučić na graničnom prelazu Tabanovce nakon primopredaje kontigenta Fajzerovih vakcina Severnoj Makedoniji.

Kada kažete da su u Srbiju stigle vakcine, to je rezultat rada koji je trajao mesecima, kazao je predsednik i dodao da sutra u Srbiju stiže 41.000 doza Fajzerovih vakcina, a da se narednih dana očejkuje i Astra zeneka.

Predsednik Srbije je još jednom čestitao početak imunizacije bratskom makedonskom narodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (22)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!