VUČIĆ: Važan izlazak na izbore i glas za Srpsku listu

Tanjug

07. 02. 2021. u 12:22

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na predstojeće izbore i glasaju za Srpsku listu, dodajući da je to važno jer je očigledno da se stvari komplikuju.

ВУЧИЋ: Важан излазак на изборе и глас за Српску листу

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

- Pozvao bih Srbe na Kosovu i Metohiji, kojima je dozvoljeno da izađu, jer im dobrom delom ne daju izbacivši 16.000 do 17.000 sa izbornih spiskova, da glasaju za Srpsku listu, kako bismo imali nekog od institucionalnih predstavnika u privremenom vlastima koji bi mogli pomoći našem narodu i držali sa svojim Beogradom i Srbijom čvrstu vezu - kazao je on.

Vučić je naglasio da je to veoma vazno jer je očigledno da se stvari komplikuju, kao i oko Republike Srpske, jer će pritisci biti mnogo veći i teži.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (22)

star

07.02.2021. 12:53

Bez zajedništva našeg naroda na KiM, ništa neće biti i od normalnog života za njih, verujem da će iskazati slogu u ovim teškim vremenima i glasati za Srpsku listu.

Mijo

07.02.2021. 13:53

Sve što je rekao naš predsednik tako je moramo da se svi borimo i verujem daćemo uspeti da se izborimo jer smo uvek bili odgovoran narod pre svega očekujem ubedljivu pobedu.

Ivana

07.02.2021. 15:23

Svi treba da izađu na izbore, ali svi do jednog još samo sedam dana do izbora. Trebalo bi svako glasati, a Srbi pogotovu, i oni kojiSrbi trebalo bi dati šansu srpskoj listi.