MILOŠ VUČEVIĆ: Ovo je rezultat jasnih smernica Vučića da se krene u borbu protiv organizovanog kriminala

Novosti online

04. 02. 2021. u 20:22

GRADONAČELNIK Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević naveo je da su akcije policije, čiji smo svedoci prethodnih dana i jutrošnja hapšenja, očigledan rezultat jasnih smernica koji je predsednik Vučić dao organima bezbednosti da se krene u odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala.

МИЛОШ ВУЧЕВИЋ: Ово је резултат јасних смерница Вучића да се крене у борбу против организованог криминала

Foto N. Karlić

- I drago mi je da već vidimo rezultate rada ministra Vulina i policije, koji zaslužuju sve pohvale i podršku.

Podržavam sve akcije policije, BIA i drugih državnih organa na suzbijanju svih oblika organizovanog kriminala.

Ovo je veliki korak u nastavku obračuna sa organizovanim kriminalnim grupama koje su umislile da su jače od države, a neki su umislili i da jesu država. Nadam se samo da će tužilaštvo i sudovi raditi svoj posao efikasno i odgovorno i da neće dozvoliti da se bilo koji pripadnik kriminalne organizacije provuče bez zaslužene kazne.

(kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!