ZASTRAŠIVANJE SRBA KAO PREDIZBORNA PLATFORMA: Oglasila se Kancelarija za KiM zbog grafita UČK na kući porodice Krstović

D.Z.

03. 02. 2021. u 12:22

NA ZIDU porodične kuće familije Krstović u Goraždevcu jutros je osvanuo ispisan grafit s porukom „UČK – Kosovo“.

ЗАСТРАШИВАЊЕ СРБА КАО ПРЕДИЗБОРНА ПЛАТФОРМА: Огласила се Канцеларија за КиМ због графита УЧК на кући породице Крстовић

Foto: D.Z.

Ova poruka, kako se navodi u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju “ poruka koja direktno slavi terorističku organizaciju UČK, čijim se čelnicima sudi zbog monstruoznih zločina nad Srbima i nealbancima, izazvala je ogromnu uznemirenost petočlane porodice Krstović, ali i ostalog srpskog stanovništva u ovoj opštini."

- Na dan kada na Kosovu i Metohiji počinje predizborna kampanja, sada nema dileme da će ona biti usmerena na zastrašivanje preostalih Srba i antisrpskoj platformi - navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM i dodaje da o tome svedoči i sinoćnji incident u Lapljem Selu kada je iz vatrenog oružja od strane Albanca ranjen i Boban Ristić. I dok postavljaju pitanje da li ovakvi primeri pokazuju da je na Kosovu i Metohiji otvorena sezona lova na Srbe, Kancelarija za Kosovo i Metohiju zahteva od međunarodnih predstavnika na terenu da pojačaju svoje prisustvo u srpskim sredinama i osiguraju mir i bezbednost za Srbe i druge nealbanske zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!