DOGOVORENA DALJA SARADNJA SRBIJE I SRPSKE: Vučić se sastao sa Dodikom

Novosti online

28. 01. 2021. u 10:33

ДОГОВОРЕНА ДАЉА САРАДЊА СРБИЈЕ И СРПСКЕ: Вучић се састао са Додиком

Foto: Printskrin

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsedavajućim predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

-Sa Miloradom Dodikom analizirao sve zajedničke projekte i dogovorili dalju saradnju Srbije i Srpske. Posebnu pažnju posvetili smo pronalaženju načina za pružanje podrške u vakcinisanju stanovništva Republike Srpske i BiH, kao i pružanju najbolje medicinske zaštite svim građanima – napisao je Vučić na Instagramu, uz fotografije susreta.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (61)

Ivana

28.01.2021. 11:39

Srbija i Republika Srpska ,kako i dolikuje, sarađuju na najvišem nivou. Moramo brinuti jedni o drugima. Srbija će uvek pomagati, ne samo svom narodu, već svima ukoliko je u mogućnosti. Ne sumnjam da ćemo pružiti podršku i RS i BiH kada je reč o vakcinaciji.

Marko

28.01.2021. 11:42

Sa Republikom Srpskom ćemo uvek sarađivati i Srbija će uvek brinuti o svom narodu gde god on bio. Takođe, u ovakvim vremenima treba pokazati ljudskost i pomoći i podržati vakcinaciju u BiH, kako zbog napeg naroda, tako i zbog naših komšija, kako bismo se zajedno lakše iz ovog zla .

Nataša

28.01.2021. 11:44

Naravno da je saradnja između Srbije i Republike Srpske prirodna, nužna i logična. Zajednički se moramo boriti za blje sutra našeg naroda. Hvala Bogu što smo i u mogućnosti da pružimo podršku u vakcinaciji, a što nismo ti kojima je pomoć neophodna. Na vreme se mislilo i odgovorno se pristupilo ovom problemu.

Mily

28.01.2021. 12:00

Srbija ce uciniti sve da pomogne nasim susedima u Republici Srpskoj da dobiju svoje doze vakcine protiv korona virusa, jer svi moramo zastititi svoje zdravlje i time osigurati svoju buducnost!

Vanjica

28.01.2021. 12:09

Srbija i Republika Srpska imaju izuzetnu saradnju i obostrano poštovanje. Verujem da će Vučić pomoći Srbima u Srpskoj koliko god je to moguće. Mi smo, ipak bratski narod.

Lela

28.01.2021. 23:14

Srbija i Srpska mogu da se oslone jedna na drugu u ovim teskim trenucima, a medjusobna saradnja i podrska je od velikog znacaja za dalju borbu za bolju i sigurniju buducnost

Ivana

28.01.2021. 23:56

Najvažnije da se vakcine pronađu, i da zaista građani u regionu odahnu.Srbija danas ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države. Srbija se danas cela razvija i gradi.