ŽESTOKA rasprava u emisiji "Posle ručka" na tv Hepiju između lidera SRS Vojislava Šešelja i javnog izvršitelja Vujadina Masnikose.

dragojević

10.12.2020. 20:33

много има грешака у рачунима комуналних услуга. Извршитељи почну са извршењем без обзира да ли је изјављена жалба. Виши суд усвоји жалбу дужника, а извршитељи су већ наплатили спорни или непостојећи дуг. Дужник мора покренути поступак против повериоца. Извршитељима је то све познато, као и извршним судијама. Међутим, сви се понашају као да је то све нормално, суд је наплатио незакониту судску таксу. Води се јалов посао и непотребно се гомилају предмети по претрпаним регалима.

nina

10.12.2020. 21:26

Profesor je u pravu...neverovatno je koliko ovaj,a verovatno i ostali izvrsitelji nemaju casti i morala,bogate se na tudjoj nesreci,muci i bolu..nece to na dobro izaci..

Nesa

10.12.2020. 21:41

Ovaj Šeki jeste malo luckast, ali je pravni genije...kad bi neko mogao dobro da ga kontrolise mnogo bi bio od koristi zakonodavcu, mnoge pravne stvari doveo bi u red..siguran sam da bi ove izvrsitelje preko noci postavio tamo gde im je mesto i uradio im revizije predmeta...

Goran

10.12.2020. 22:11

99% predmeta koji dođu na izvršenje su protiv ustavni tj pogazeni su svi mogući zakoni jer da nisu do izvršenja nebi ni došlo. Zakon jasno kaže koja prava imaju obe strane ali se pravo okrivljenog nikad i ne pominje već u montiranim procesima ili i bez montiranja grubo presude. Šešelj je ovog puta apsolutno u pravu...

George

10.12.2020. 22:29

Izvršitelji rak rana Propalog sistema u Demokratskom svijetu Privatna imovina je nedodirljiva Kad bi vas dočekati s puškom i nekog ako treba i skinuti kako se to praktikuje u svjetu Više vam nebi palo na pamet da pokušate ponovno izbaciti napolje

013

10.12.2020. 22:59

Največa banda sedi po opštinama i potpisuje dozvole za izgradnju gde je više desetina terasa okrenuto ka nečijem dvorištu tako je barem u pančevu za šaku dinara obezvredjuju ljudima imovinu a nekad nisi smeo jedan mali protor od kupatila da otvoriš ka komšiji katastrofa

Laki

10.12.2020. 23:17

Kod doticnog sam imao izvrsenje za komunalije koje nisam mogao da placam (firma u stecaju, nemam nikakvih primanja) molio ga da naplati od potrazivanja koja ja imam od firme, izvredjo me ko konja,a ovde prica da rade takve dogovore . Daleko mu lepa kuca Nadam se da ce mu seselj biti premijer?

dragan

10.12.2020. 23:28

G. Šešelj Malo ste zakasnili sa humanim socijalističkim idejama. To je bilo u vreme komunističke vlasti protiv koje ste se borili. Živimo u vremenu demokratije i kapitala. Nema više humanizma i solidarnosti. Hoćete da država plaća dugove dužnpka. Država to radi tako što uzima poreze od građana. Tako ispade da neko bez stana treba da otplaćuje tđi stan To smo izabrali. Što bi komunisti rekli " To je nama naša borba dala"

Pastrik

10.12.2020. 23:30

Najjaca izjava narod je glasao za vlast koja ce da ih izbacuje iz stanova i bez hleba ostaviti, kakav mozag ovog izvrsitelja pod hitno u istragu!!!!!

Dan d

11.12.2020. 00:00

Šešelj je apsolutno u pravu po ovom pitanju... Veliki propust vladajuće partije koja je dozvolila nelegalne zulumare... Za mnoge stvari svaka čast ali ovo je veliki minus...

Cole

11.12.2020. 00:18

Sto samo bogati svi se trebamo sa njima tuci i da dolaze sa policijom ili kime goce ne treba ustuknuti pred svom sistemskom mafijom svi oni rade za jednog.

Nja

11.12.2020. 01:43

Masnikosc je mnogo porodica osakatio, a Seselj ga je stavio diretkno tamo gde i pripada. Da se pod hitno treba ukinuti izvrsiteliska manija. Zarade du ogromne i profitiraju na nesreci nas. Zašto narod nema para? Jer tako on hoce? Jer uživa da ne moze da plati sve skuplje komunalije. Ma mi smo budale, sto cutimo i ne odemo sto kaze Seselj i mi njih isteramo iz stanova i kuća, vikendica i posadimo porodice koje su izbacili na ulicu.

Gojko

11.12.2020. 08:04

@Pero - Bio sam na ratištu oko Šida gde i Šešejevci,bili su hrabriji od nas rezervista.Da nije bilo njih ustaše bi poklale narod,do poslednjeg.Moja porodica glasa uvek za njega,a ćerka mi se uspavljuje sa slušalicama na ušima,dok on haške gladijatore psuje i omalovažava.Prošli put sam pre svega glasao za njega iz ovog razloga,jer ne znam kakav dug mogu da mi pronađu iako je 10 godina duga,apsolutna zastarelost.Njih omalovažavaju kao,svojevremeno, i Vučića,a pokazali bi se pošteno na vlasti.

misel

11.12.2020. 02:41

Izvršitelj=Dželat, dugo sam bio nezaposlen,tri firme u kojima sam radio propale,(čitaj opljačkane)! Jedva preživljavao ali nikad ne bi pristao da radim dželatski posao! Gledao sam tu emisiju na TV, taj Masnikosa nema u sebi ni malo ljudskosti,nekoliko puta se slatko cerio iako je emisija bila puna tuge ! Bogatim dužnicima nesme ni rezervni točak zaplenili! Šeki je u pravu kada je rekao da će se na takve "dići kuka i motika" !

xyz

11.12.2020. 04:12

U Ukrajini se zovu Timurovci, otimaju nemocnima, starima,sve sto mogu. Kao i ovi navodni izvrsitelji, ozakonjena mafija! Sramota za zakon i one koji su im omogucili da otimacine sprovode u delo! Seselju svaka cast !!!

Brada

11.12.2020. 06:25

Trebalo bi napravit tužbu i poslat na ustavni sud za povredu ljudskih prava za sve to a pogotovo za one zastarjele dugove. Ne može kuća da ide za 5000 €. Nema tog zakona nigdje po svijetu, nek pokažu di stoji takav. Kuća ne ide nigdje za nikakav novac i niko ne ide na ulicu. Moguće je zaplijenit il oduzet neke vrijedne stvari ali kuću da može ja u to ne vjerujem da postoji negdje. Dogovi bi se trebali naplaćivat pet do šest godina pa koliko se naplati do tad. Nakon tog vremena je oprost il zastarijeli slučaj.

Iki

11.12.2020. 09:15

Dr Seselj je ekspert,covek iz naroda,njegovu pamet treba iskoristiti,treba da se koriguje u retorici ,i onda novi lider u sudstvu,on jedini pravosudje moze da dovede u red

Vladan

11.12.2020. 09:48

Zato su se nasi ljudi borili za ovu drzavu sto prelazi sve u privatni sektor toj jes pocela otimacina. Od te iste sirotinje koja je glasala za ovu vlas sramota

Pirpiri

11.12.2020. 10:29

zakonom se može propisati da je na primer u nedelju popodne sreda prepodne. Zakone pišu jači,a oni otimaju, pozivajući se na pravo koje su upodobili svojim otimačkim apetiima. Zakon divljeg zapada.

Sasa

11.12.2020. 11:14

Podrska za Dr Seselja.Ovo je drzavna pljacka naroda sa ovim izvrsiteljima(dzelatima).Sve je Dr Seselj rekao tacno,toje citav lanac povezan kao mafijaska mreza.

Zorica mrdja

11.12.2020. 11:50

Izvršitelji su lihvari sa dozvolom države.sve je smišljeno da bude muciliste za narod.racuni na evropskom nivou plate na afričkom.svako ti naplaćuje takse čak i od ban krotiras .Ovo je uništenje života nekoliko generacija.Makar smo imali ponos što smo Srbi sad nam i to oduzimaju.

Zarko Milosevic

11.12.2020. 14:23

Bravo dr.V.Seselju, oko izvrsitelja ste 100%upravu, kroz tu Vasu borbu i mi ostali pravnici sebe potvrdjujemo posebno mi koji smo potpisivali peticiju da se pustitee iz Haga!

Rajko Jovanović

11.12.2020. 15:26

Problem sa gospodinom Šešeljom, inteligenciju i obrazovan ost ne može niko da mu ospori, je nedoslednost i velika količina populizma. Kadar SNS - a je bazično, kadar njegove stranke koji je kozmetički mutirao. A da ne zaboravimo kada je pobedio na izborima za predsednika Srbije, kako je podvio rep i otišao u opoziciju ostavljajući svoje birače na milost i nemilost, zna se već kome.

Srdjan

11.12.2020. 21:20

Evo moj slucaj krivicni postupak dobio onaj ko me napao osudjeni i to sa uslovnom a ja i sa izvrsiteljem nemogu da naplatim troskove gde on to treba da plati i sta ja da radim gde je zakon opet.Potrebna je reforma ovakvog sistema jer je los.