MANDIĆ ČESTITAO VUČIĆU ROĐENDAN SNS: Želimo da vam iskažemo duboku zahvalnost za brigu prema srpskom narodu

V. K.

22. 10. 2020. u 13:29

ANDRIJA Mandić, predsednik Nove srpske demokratije čestitao je lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 12 godina od osnivanja stranke.

МАНДИЋ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ РОЂЕНДАН СНС: Желимо да вам искажемо дубоку захвалност за бригу према српском народу

Andrija Mandić / Foto Tanjug

- Poštovani predsedniče Vučiću,

Primite iskrene čestitke povodom 12 godina od osnivanja Vaše stranke. Naše političke organizacije, od osnivanja pa do sada, sarađuju na dobrobit čitavog srpskog naroda i sigurni smo da postoji prostor da u narednom periodu taj odnos dodatno unapredimo i zaključivanjem posebnog ugovora o stranačkoj saradnji.

Takođe, želimo da vam još jednom iskažemo duboku zahvalnost za brigu koju pokazujete prema srpskom narodu u Crnoj Gori i raduje nas što sve one nacionalne, političke i ljudske vrednosti koje dijelimo i koje su nas učinile saveznicima, za sve ovo vreme nisu izgubile na ceni i što smo ostali dosledni i istrajni u njihovoj odbrani i unapređivanju. Raduju nas i uspesi koje i kao stranka i kao država kojoj ste na čelu postižete na svim poljima. Nama predstoji velika borba na ekonomskoj i društvenoj obnovi Crne Gore i sigurni smo da ćemo u Srbiji i Vama imati snažnu podršku.

S poštovanjem,

Andrija Mandić,

predsednik Nove srpske demokratije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (77)