MANDIĆ ČESTITAO VUČIĆU ROĐENDAN SNS: Želimo da vam iskažemo duboku zahvalnost za brigu prema srpskom narodu

V. K.

22. 10. 2020. u 13:29

МАНДИЋ ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ РОЂЕНДАН СНС: Желимо да вам искажемо дубоку захвалност за бригу према српском народу

Andrija Mandić / Foto Tanjug

ANDRIJA Mandić, predsednik Nove srpske demokratije čestitao je lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću 12 godina od osnivanja stranke.

- Poštovani predsedniče Vučiću,

Primite iskrene čestitke povodom 12 godina od osnivanja Vaše stranke. Naše političke organizacije, od osnivanja pa do sada, sarađuju na dobrobit čitavog srpskog naroda i sigurni smo da postoji prostor da u narednom periodu taj odnos dodatno unapredimo i zaključivanjem posebnog ugovora o stranačkoj saradnji.

Takođe, želimo da vam još jednom iskažemo duboku zahvalnost za brigu koju pokazujete prema srpskom narodu u Crnoj Gori i raduje nas što sve one nacionalne, političke i ljudske vrednosti koje dijelimo i koje su nas učinile saveznicima, za sve ovo vreme nisu izgubile na ceni i što smo ostali dosledni i istrajni u njihovoj odbrani i unapređivanju. Raduju nas i uspesi koje i kao stranka i kao država kojoj ste na čelu postižete na svim poljima. Nama predstoji velika borba na ekonomskoj i društvenoj obnovi Crne Gore i sigurni smo da ćemo u Srbiji i Vama imati snažnu podršku.

S poštovanjem,

Andrija Mandić,

predsednik Nove srpske demokratije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (77)

sasa

22.10.2020. 14:20

Crna Gora i Srbija su dve bratske države i veoma je značajno što će nova vlast u Crnoj Gori i vlast u Srbiji imati mnogo više medjusobnog postovanja i zajedničkog rada kako bi obe države išle napred.

Maki

22.10.2020. 14:25

Браво Мандићу, тако се одржавају не само међудржавнички и пријатељски већ и братски односи. Вучић увек брине о свом народу где год да се налази. Поготово ако су у питању Срби у Српској, Црној гори, Хрватској и на Косову!

Mily

22.10.2020. 14:41

Srbija je reformisana otkad je SNS na vlasti i unapredjena u svakom domenu. Gradjani se ni sada nece pokajati sto su izabrali odgovorne i savesne ljude, koji ce dati svoj maksimum za razvoj zemlje.

Tijana

22.10.2020. 14:42

SNS je stranka koja je uspela da vrati poverenje svojim građanima. Srbija ima mnogo dobar ugled u svetu i tek će ga imati. SNS nije stranka koja se bori za vlast, nego isključivo samo za svoje građane. Srećno!

Siniša

22.10.2020. 14:48

Naša vlast vodi politiku mira i stabilnosti ali se bori za svoj narod ma gde on bio, trudi se da ima odličnu saradnju sa svim komšijama. Crnu Goru smo smatrali za bratsku državu, nadamo se da će se to pokazati u budućnosti i da će se saradnja naše dve zemlje popraviti.

Ivana

22.10.2020. 14:51

Srbija će uvek biti uz svoj narod gde god da se on nalazio i uvek će štititi interese Srba. Politika Aleksandra Vučića na tome radi intenzivnije nego bilo koja vlast u modernoj istoriji.

Marija

22.10.2020. 15:04

SNS je vise puta opravdala poverenje gradjana. I zato sve dok ima rezultata SNS ce biti na celu drzave jer ce imati apsolutnu podrsku gradjana. Slavicemo mi jos dugo rodjendan SNS.

Goga

22.10.2020. 15:08

Svi članovi SNS-a su ponosni na ono što je stranka uspela da postigne za ovih 12. godina. Naravno da tu nećemo stati, tek je pred nama borba za Srbiju i sve naše gradjane, ma gde oni bili.