VARHEJI STIGAO U BEOGRAD: Večeras sastanak sa Vučićem

Tanjug

08. 10. 2020. u 15:11

KOMESAR za proširenje EU Oliver Varheji stigao je danas u radnu posetu Beogradu, tokom koje će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

ВАРХЕЈИ СТИГАО У БЕОГРАД: Вечерас састанак са Вучићем

Foto: Tanjug

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", na koji je sleteo nešto pre 15 sati, dočekala ga je ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, kao i šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici.

Sastanak Varheija i predsednika Vučića će početi u 18.15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a nakon sastanka će se obratiti medijima.

Planirano je da se Varheji sastane i sa premijerkom Anom Brnabić i drugim zvaničnicima.

Evropski komesar je najavio da će tokom boravka u Beogradu lično predstaviti izveštaj o napretku Srbije i Ekonomski investicioni plan za Zapadni Balkan.

Tokom posete Beogradu Varheji će se sastati i sa predstavnicima opozicije, a planirano je i da održi i govor pred srpskim Nacionalnim konventom za EU.

Varheji je u Beograd doputovao iz Prišine, a u petak nastavlja put Sarajeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (44)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!