KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV ČEDE: Vlasnik i konsultant "Fizio centra" pokrenuli parnicu protiv lidera LDP

D. M.

26. 08. 2020. u 08:32

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ЧЕДЕ: Власник и консултант Физио центра покренули парницу против лидера ЛДП

Čeda napao i Ivkovićevog konsultanta

ZBOG napada ispred prostorija "Fizio centra" na Novom Beogradu, vlasnik ove ambulante za rehabilitaciju Žarko Ivković i konsultant Dejan Dubajić podneli su prošle nedelje krivičnu prijavu protiv lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Kako Dubajić kaže, za "Novosti", oni su čekali da policija i Treće osnovno tužilaštvo reaguju po službenoj dužnosti i pokrenu postupak protiv Jovanovića, a kako se to nije dogodilo ni posle skoro mesec dana od incidenta, krenuli su u privatnu parnicu.

- Koliko znam, Jovanović još nije saslušan, iako mu je odavno istekao karantin u kojem je bio jer je bio zaražen virusom korona. Zato smo podneli krivičnu prijavu protiv Jovanovića zbog težeg remećenja javnog zdravlja u dva navrata, 18. i 20. jula, jer je, iako je morao biti u karantinu, došao ispred prostorija "Fizio centra", kao i zbog nanošenja telesnih povreda, odnosno nasilničkog ponašanja prema Ivkoviću i meni - objašnjava Dubajić.

Lider LDP je sa suprugom Jelenom u dva navrata izazvao incidente ispred "Fizio centra" u Ulici Milutina Milankovića 1, tvrdeći da su oni zakupci tog prostora, a ne Ivković. Jovanović je najpre nasrnuo na Ivkovića, a dva dana kasnije i na njegovog konsultanta Dubajića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Marko

26.08.2020. 09:49

Ljudi (povratnici iz onostranstva) su u Martu/Aprilu dobijali visegodisnje robije jer su izasli do prodavnice po hleb za vreme karantina od 28 dana. Ceda je bio zarazen, izasao na svoju ruku iz karantina i jos tukao ljude za to vreme. Kazna nikakva. Ko je ovde lud? Zasto je on iznad svakog zakona? Po kojim to zaslugama za drzavu i narod?

maniks

26.08.2020. 10:24

@Marko - Za politicare zakon ne vazi Ceda, Djilas mitingo vanje za vreme policijskog casa, Obradovic,Jeremic, Bastac,Trifunovic..isto tako ne vazi za pevace Darko lazic ma ima toga koliko hoces. Zakon je za obican narod i sirotinju. a pred zakonom smo svi kao isti. Zna se i ko stiti Cedu i ko mu je omogucio kredite, Fedelinku..zato Ceda ne laprda kao nekad.