LAZAR GOJKOVIĆ GRADONAČELNIK VALJEVA: Naprednjaci sami formirali vlast u gradu na Kolubari

B. P.

18. 08. 2020. u 16:12

U naredne četiri godine, Srpska napredna stranka sama će upravljati Valjevom, pošto su na izborima osvojili 31 od ukupno 51 odborničkog mandata u lokalnom parlamentu.

ЛАЗАР ГОЈКОВИЋ ГРАДОНАЧЕЛНИК ВАЉЕВА: Напредњаци сами формирали власт у граду на Колубари

Foto: B. Puzović

Na prvoj sednici Skupštine grada, ubedljivom većinom glasova, za gradonačelnika je izabran Lazar Gojković (36), master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, košarkaški trener, nestranačka ličnost, koji je bio prvi na listi “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, na lokalnim izborima u Valjevu.

Za zamenika gradonačelnika izabran je Nemanja Petrović, diplomirani ekonomista.

Foto: B. Puzović

Prethodno, na konstitutivnoj sednici, za predsednika Skupštine grada Valjeva izabrana je profesor dr Snežana Rakić, predavač na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija u Valjevu. Njen zamenik je Viktor Mićić, ekonomista, a za sekretara Skupštine imenovana je Branka Rosić, diplomirani pravnik.

- Valjevcima je potrebno da vide rad, posvećenost, ljudski odnos prema njihovim potrebama i poštovanje prema činjenici da oni od svoje zarade izdvajaju novac za ovaj grad. Pozivam sve da zajedno radimo, kako bi život u Valjevu postao statusni simbol najboljih – poručio je, između ostalog, novi gradonačelnik Lazar Gojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu