PODRŠKA VUČIĆU IZ DIJASPORE: Poruke stižu iz celog sveta, od Majamija do Moskve (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2020. u 12:34

GRAĐANI Srbije koji žive i rade u inostranstvu spontano ovih dana na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima drže transparente sa porukama podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, a neki od njih razvijali su i srpske zastave.

ПОДРШКА ВУЧИЋУ ИЗ ДИЈАСПОРЕ: Поруке стижу из целог света, од Мајамија до Москве (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Srbi su se okupljali bukvalno širom celog sveta, od dalekih Brazila i Floride, preko evropskih prestonica poput Pariza i Beča, sve do Moskve i Sankt Peterburga, kako bi ohrabrili Vučića da istraje u borbi za interese Srbije u trenutku kada su oni ugroženi više nego ikad u modernoj srpskoj istoriji.

“Podrška za Vučića”, “Majami voli Vučića”, “Tbilisi je uz Vučića”… samo su neke od poruka na transparentima koje mahom drže mladi ljudi, devojke i mladići, pored znamenitosti gradova u kojima žive.

Foto: Fejsbuk

Ova spontana podrška predsedniku nezaustavljivo se širi na svim društvenim mrežama u momentu kada mu je najpotrebnija. Vučić se, podsetimo, ovih dana suočava sa velikim pritiscima na svim frontovima.

Kada je reč o rešavanju problema Kosova i Metohije, ti pritisci dolaze od strane Albanaca, ali i svih svetskih centara moći.

Podsetimo, predsednik Vučić je i juče ponovio da Srbiju ne zanima dijalog sa Prištinom u kom se od naše zemlje traži samo da prizna nezavisnost južne pokrajine, zbog čega je izložen otvorenim ultimatumima.

Foto: Fejsbuk

Sve se dešava u jeku borbe protiv korona virusa, sa kojim se Srbija nosi bolje i od država Evropske unije, a ekonomskim merama koje koordiniše Vučić praktično uspeva da suzbije pogubno dejstvo opakog virusa na ekonomije svih zemalja sveta.

Podsetimo, prema analizama i prognozama MMF-a i drugih globalnih finansijskih institucija, Srbija je svrstana u sam vrh zemalja koje će se uspešno izboriti sa ekonomskim posledicama pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (73)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!