LJAJIĆ O NOVOJ VLADI: Vučić rekao da će biti puno kadrovskih osveženja

Tanjug

21. 07. 2020. u 11:41

U RAZGOVORU sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije bilo reči o personalnim rešenjima, ali je Vučić rekao da će biti puno kadrovskih osveženja, preneo je novinarima lider SDPS Rasim Ljajić.

ЉАЈИЋ О НОВОЈ ВЛАДИ: Вучић рекао да ће бити пуно кадровских освежења

Foto: K. Mihajlović

-Predsednik nam je rekao i da ćemo u narednih 15 dana imati novi krug konsultacija i razgovarati o pitanjima koja vas najviše interesuju, jer danas o tome nije bilo reči-rekao je Ljajić novinarima nakon konsultacija.

Na pitanje kakav je njegov lični stav, da li svi koji su ušli u skupštinu, treba da uđu i u vladu, Ljajić je odgovorio - "ne treba", jer bi, kaže, bilo loše da Srbija ostane bez opozicije u parlamentu.

-Ja sam danas rekao šta mislim o tome. Nisam spominjao nijednu stranku, da li treba ili ne, jer to i nije moj posao, ali mislim da Srbija u parlamentu treba da se ima vlast i opoziciju, da je to dobro za zemlju, za vladu da ima korektiv koji kritikovati poteze i akcije vlade, kao deo normalnog političkog procesa u zemlji i u parlamentu- rekao je Ljajić.

I on je naveo da će nova vlada biti vlada kontinuiteta po pitanju programa, plana i prioriteta, a to su ekonomija, infrastruktura i poboljšanje pozicije zemlje na međunarodnom planu, posebno u svetu pregovora oko KiM.

-Postoje različite vrste inicijativa iz EU i SAD i Srbija treba da spremno i sa novom vladom uđe u te pregovore- rekao je Ljajić, čiji je SDPS bio na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (52)

SPEKTAKL IZNAD PEŠTERA: Pogledajte - Dejstvuju helikopteri Mi-35 i Mi-17 (VIDEO)