VLADIMIR ORLIĆ: Takvima kao što je Tončev država je prepreka za pljačku, zato im je srcu blisko da ruše državu

Novosti online

14. 07. 2020. u 15:25

VLADIMIR Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na sporne izjave Novice Tončeva.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Таквима као што је Тончев држава је препрека за пљачку, зато им је срцу блиско да руше државу

Foto: Arhiva Večernje Novosti

- Rušenjem države i uništavanjem tuđih života kao sredstvom za namirenje sebičnih interesa po pravilu se koriste samo najveće lopuže, samo najprimitivnije, najbezočnije partijske kabadahije i dripci. Što bi za obične secikese i pilićare bilo previše, razbojnicima najvišeg ranga nije. Zato nije ni Novici Tončevu.

- Zna se zašto je takvima kao što je Novica Tončev srcu blisko da ruše državu: zato što je država prepreka za njihovu pljačku, otimačinu, maltretiranje naroda i kabadahijsko iživljavanje nad svima koji podignu glavu. A upravo Tončev je taj koji čitav jug Srbije hara i pustoši, u ime svoje partije i za račun - što lični, što ekipni. Pa se i okružio sličnima, sve istom felom iz bivšeg režima. Sve se u Srbiji zna.

- Svim tim lopovima je nepremostiva prepreka Aleksandar Vučić, i Srbija koja neće u ruke prevarantima i siledžijama. Zato su im mete i Vučić i Srbija.

- Takvih kao što je Novica Tončev i njemu slični, ovom je narodu odavno muka. I boriće se protiv njih svim snagama. A Srpska napredna stranka će i u toj, kao i svakoj drugoj borbi - biti uz svoj narod. To neka im bude jasno - rekao je Vladimir Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti