OD "VUČIĆU PEDERU" DO "VUČIĆU, POMAGAJ" Svi čelnici Partizana pokazali neviđeno licemerje

Novosti onlajn

29. 03. 2024. u 09:52

NA SINOĆNOJ utakmici koju su košarkaši Partizana igrali protiv Olimpijakosa, beogradske navijačke grupe domaćeg kluba uzvikivale su "Vučiću pederu".

ОД ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ ДО ВУЧИЋУ, ПОМАГАЈ Сви челници Партизана показали невиђено лицемерје

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Niko iz uprave ni Košarkaškog kluba Partizan, ni Fudbalskog kluba Partizan niti Sportskog društva Partizan ovim povodom se nije oglasio niti izgovorio reč osude.

Međutim, samo 12 sati kasnije stigle su zvanične molbe u Ministarstvo finansija Republike Srbije da se FK Partizan uplati pet miliona evra kako bi pokrili svoje dugove i dobili licencu da naredne godine igraju Ligu Evrope.

S obzirom na to da sednica Vlade nije bila planirana za danas, odgovor Ministarstva finansija na ove zahteve je bio negativan. Nakon toga, čelnici FK Partizan obratili su se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću s molbom da ih spase i nekako im pronađe novac kako bi mogli da igraju u Evropi.

Koliko licemerja na jednom mestu i kakvi smo zapravo ljudi najbolje govori ovaj slučaj.

Šta će biti epilog svega ovoga moglo bi se saznati u toku dana, ali prema nezvaničnim informacijama, sigurno je da će država bar nešto uraditi da pomogne FK Partizan uprkos svom licemerju koje su pokazali.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (43)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!