ZAŠTO SE ROT I ŠIDER NE OGLASE O ORGANIZOVANOJ KUPOVINI GLASOVA U NEMAČKOJ: Orlić - Ne utiče na rezultat izbora kad ga oni sprovode

Novosti online

13. 03. 2024. u 10:32 >> 10:34

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić reagovao je danas na nameru preseljenja nemačkih birača pred izbore, kako bi se sprečila izborna pobeda Alternative za Nemačku (AfD).

ЗАШТО СЕ РОТ И ШИДЕР НЕ ОГЛАСЕ О ОРГАНИЗОВАНОЈ КУПОВИНИ ГЛАСОВА У НЕМАЧКОЈ: Орлић - Не утиче на резултат избора кад га они спроводе

Foto Tanjug

- Da ne pitamo što nema Rota i Šidera da se oglase o organizovanoj kupovini glasova i promenama prebivališta u Nemačkoj: ovdašnji tajkunski tabloid dao "objašnjenje" - to je sve legalno, čak logično, a i ne utiče na rezultat izbora. Kad ga oni sprovode, dabome. Isto važi i za nasilje, zapisao se Orlić na društvenoj mreži Iks.

On je objavio i tekst Nemanje Rujevića u listu Danas, u kom on, između ostalog, navodi:

- Ono jeste, akcija tirinških univerziteta je detinjasta i kontraproduktivna jer dosipa vodu u talas na kojem Alternativa za Nemačku (AfD) jaše – svi su protiv nas, to jest protiv naroda, a posebno otuđene elite. Ako poneki student i promeni prebivalište – što je sasvim legalno i logično – to na izbore neće previše uticati, smatra on.

BONUS VIDEO: PODKAST "NIJE SAMO NASLOV" - Nemanja Starović: Američko društvo je podvojeno više nego ikada pre

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)