SVAKO MESTO I SELO U SRBIJI JE VAŽNO: Brnabićeva - Do 2025. svi da budu priključeni na brzi internet

Novosti online

21. 02. 2024. u 13:16 >> 13:19

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić rekla je danas prilikom obilaska Osnovne škole "Despot Stefan Veliki" u selu Lomnica kod Despotovca da je izuzetno važno da do kraja 2025. godine svako selo i svako mesto u Srbiji bude prikačeno na brz, kvalitetan i pouzdan internet ili da imaju opciju da se priključe.

СВАКО МЕСТО И СЕЛО У СРБИЈИ ЈЕ ВАЖНО: Брнабићева - До 2025. сви да буду прикључени на брзи интернет

Foto: Printskrin

Brnabićeva je, povodom donacije IT opreme u isturenom odeljenju Osnovne škole "Despot Stefan Veliki", u okviru Projekta izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Srbije, naglasila da je pristup internetu veoma važan kako bi se ljudi vraćali u Srbiju i kako bi ostajali u manjim mestima.

- Važno je da pokažemo da ne postoje ni gradovi, ni opštine, koje su prvog i drugog reda, manje važna mesta. Svako mesto i selo u Srbiji je važno ukoliko želimo da imamo pobedničku Srbiju u kojoj ostaju i vraćaju se ljudi. Najlepša vest koju sam danas čula je da je ova škola dobila osam novih učenika čiji su se roditelji vratili u Despotovac iz Švajcarske, Nemačke. Želimo da se vraćaju i da imaju iste uslove kao u najnaprednijim zemljama u EU, poručila je Brnabićeva.

BONUS VIDEO: ZAJEDNO MOŽEMO MNOGO VIŠE: Vučić na Srpsko-grčkom poslovnom forumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)