PESKOV: Zapad neprestano vrši pritisak na Srbiju, on nije povezan ni sa čijom smrću

Novosti online

20. 02. 2024. u 11:26

NA SRBIJU se neprestano vrši pritisak i on nije povezan ni sa čijom smrću, rekao je danas kratko portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ПЕСКОВ: Запад непрестано врши притисак на Србију, он није повезан ни са чијом смрћу

Foto: Profimedia

Na pitanje medija kako Moskva komentariše izjavu predsednika Srbije da će se Beograd, nakon smrti Alekseja Navaljnog, naći u još težem položaju, budući da se očekuje još veći pritisak, Peskov je odgovorio da ne zna koji je tačno bio kontekst izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali da se na "Beograd stalno vrši pritisak koji je u velikoj meri bez presedana".

Vučić je, podsetimo, poslednjih dana rekao da ne želi da ulazi u to šta se desilo sa Aleksejom Navaljnim, jer on nije istražni organ, ali je danas još jednom potvrdio da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji, jer, kako je objasnio, "mi sami znamo kako je kada vam se uvedu sankcije".

- Ruski narod je prijateljski nastrojen prema nama i bilo bi nepravedno to učiniti - zaključio je lider Srbije.

Danas, Beograd je jedini evropski centar koji nije uveo nikakve sankcije protiv Moskve, ponovio je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!