MILICA NIKOLIĆ: Zahvaljujući Vučiću srpski brod sigurno plovi

Novosti online

13. 10. 2023. u 16:35

POŠTO je postao miljenik Kurtijevih medija, u kojima ga slave zbog napada na srpski narod, u najtežem mogućem trenutku, NATO barabi, Ponošu, i sa i bez pantalona, iz aviona se vidi koliko mu je zinuo donji deo leđa za novim naslovima.

МИЛИЦА НИКОЛИЋ: Захваљујући Вучићу српски брод сигурно плови

Foto: SNS

Ovim rečima Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, komentariše Zdravka Ponoša.

- A kako do njih doći, nego bednim i lažljivim napadima na predsednika Vučića, a samim tim i na Srbiju. Ne smiruje se, ova baraba, u naricanju onoga što Kurti ponavlja, kao i svi lobisti lažne države - poručuje Nikolić. - Pored nepropuštene prilike da natovari leđa Srbiji, besramno lupetajući o nekakvim pantalonama predsednika Vučića, nije gluperda shvatila da je skinula svoje. I bez trunke stida, rekao je jasno da su isključivo fotelje cilj opozicije. I bez trunke srama, rekao je da su "mlitavo" iskoristili Kurtijevo streljanje Srba u Banjskoj za politički poen. Jednako, kao što su hteli da iskoriste tragedije iz maja meseca.

Nikolić naglašva da "Kada su shvatili, da će im se brutalno obiti o glavu to što u tragedijama našeg naroda i države vide šansu za politički poen, ide novi talas zapomaganja protiv izbora. Iako su do juče pretili i slali zahtev da se izbori održe, kada su shvatili da će biti održani, ponovo im je Vučić kriv."

- A kriv je, jer je za razliku od te barabe koja je ponosna na NATO, on ponosan na naš narod! I kriv im je zato što je od njihovih čeljusti, spasio Srbiju. I važno je da narod zna, da zahvaljujući snazi naše države i vojske, Srbija će sačuvati mir. I važno je da narod zna da zahvaljujući predsedniku Vučiću - srpski brod sigurno plovi! - zaključuje Milica Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)