VUČIĆ O NAPADU NA SVOJE SARADNICE: Kada u Briselu Srbija nije proglašena krivom, već Priština - napali su njih

Novosti online

17. 09. 2023. u 21:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Hit Tvit na tv Pink i govori o najvažnijim temama. Između ostalog, govorio je i o napadima na svoje najbliže saradnice.

ВУЧИЋ О НАПАДУ НА СВОЈЕ САРАДНИЦЕ: Када у Бриселу Србија није проглашена кривом, већ Приштина - напали су њих

Foto: Tanjug

Predsednik je rekao da su neki pozeleneli od muke kad su videli da posle Brisela nije proglašeno da je Srbija kriva, već Priština, pa su napadali njegove savetnice.

- Kad se iživljavate, iživljavajte se na meni. Njima se bave jer vide da gube i da ljudi prepoznaju nečiji rad i trud, pa moraju da idu na lično kako bi dokazali da se radi o lošim ljudima i prebogatim - poručio je on.

Kaže da nikada nije čuo da je neko o Tanji Jović rekao lošu reč.

- Radila je mnogo godina na TV Vojvodina. Zamolio sam joj da mi pomogne u vođenju spoljno-političkih odnosa. Divna je žena, veoma posvećeni radnik. Nemoguće je da za nju čujete lošu reč. Živela je sa imućnim čovekom. On je umro i sada je sama. Živi u stanu u Bloku 19a, sa još nešto malo kredita iz 1997. godine. Lagali su za torbicu koja košta 185 evra i to ovde u Srbiji - kazao je Vučić.

Za Suzanu Vasiljević kaže da izaziva različite reakcije, da ima ogromnu energiju i da nije lako sa njom raditi.

- Ali je izuzetno marljiva i energična. Ona je 15 godina radila u Bi-bi-siju. Kupila je neki kabriolet besni i ona to ne krije. Zarađivala je. Bila je udata za bogatog čoveka. Živi u stanu od 60 kvadrata i to je to što ima. Ima automobil od 5.000 evra. Voli da se lepo oblači. Ona će da nastavi da nosi te tašne. Ona to voli. Ima pristojnu platu. Vredno radi i zarađujue. Nikada nikome ništa nije otela - kazao je on.

Objasnio je da neće da se bavi tašnama i cipelama svojim političkih protivnika.

- To je sramota - rekao je on.

Kaže da se ne plaši laži i besmislenih priča o parizeru.

- Ja sam ponosan na to što smo uspeli da spustimo cenu tog parizera, kao i ovog luka, graška, pasulja... Oni se jedino bore lažima i ničim drugim. Niko se neće izviniti. To meni daje dodatnu energiju i snagu da se borim protiv tih lažova i nesposobnih tipova - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu