"VOLJA NARODA JE JASNA" Nikolić: Lopovi poput Zelenovića ne mogu više da komadaju Srbiju

Novosti online

06. 06. 2023. u 14:11

IMA li većeg apsurda nego da onaj koji je bio gospodar života i smrti u Šapcu i koji je bukvalno ojadio taj grad, govori o kriminalu?! - pita se Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ВОЉА НАРОДА ЈЕ ЈАСНА Николић: Лопови попут Зеленовића не могу више да комадају Србију

Foto: SNS

- Sve ono što su pljačkaškim privatizacijama uradili našoj zemlji, sve ono kako su Srbiju oglodali i očerupali do najgore moguće granice, ovaj miljenik Viole fon Kramon primenio je u Šapcu i zajedno sa Dušanom Petrovićem, koji je uništio pravosuđe, uništio i pokrao taj grad. I danas, kada ova šabačka lopina objašnjava kako se stvara “veliki prostor za korupciju i arčenje javnih preduzeća”, nema sumnje da dobro zna, jer se samo time i bavio. Ali laže, lopina, laže da to radi Srpska napredna stranka i predsednik Vučić, laže brutalno jer ne može da podnese što ne može više da radi ono što jedino ume - izjavila je Nikolićeva.

- Zaboravila je, lopina, ali građani Šapca nisu, na ona 72 stana u vlasništvu grada, koja je iznajmljivao bez naplaćivanja. I mnogo je kriminala, njegovog ličnog, o kojem bi on trebalo da govori, ali tamo gde je za to mesto. A ova lupetanja koja imaju za cilj jedino da opravdaju sredstva koja dobija od onih čijim interesima danas služi, jednaka su onoj njegovoj priči da Srbija treba da ima mornaricu - idiotska - dodaje ona.

- I sve to su mu potvrdili građani na prethodnim izborima iako se iz petnih žila, opet lopovski, trudio da spreči volju naroda. A volja naroda je jasna, narod je takve lopove poslao na političko smetlište i jasno poručio da želi ekonomski jaku i stabilnu Srbiju, koja samostalno i nezavisno donosi svoje odluke, onako kako je vodi predsednik Vučić. Srbiju koja čuva mir, koja podiže plate i penzije, koja gradi puteve, pruge, bolnice i koju lopovi poput Zelenovića nikada više ne mogu ni da čerupaju, ni da komadaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)