SRPSKA TROBOJKA NA VOZILU ROSU: Građani protestuju ispred zgrade opštine Zvečan (FOTO)

Novosti online

29. 05. 2023. u 09:53

SRBI, koji su se jutros okupili u Zvečanu, postavili su srpsku trobojku na blindirano vozilo Rosu koje se nalazi ispred zgrade opštine.

СРПСКА ТРОБОЈКА НА ВОЗИЛУ РОСУ: Грађани протестују испред зграде општине Звечан (ФОТО)

Foto: Novosti

Predsednik opštine Zvečan Dragiša Milović ranije jutros je rekao da se narod okupio da poruči specijalcima Rosu da im tu nije mesto i da je ovo okupacija.

On je dodao da "Zvečan ovako nešto nije zapamtio".

Milović je dodao da "zbog njih više od hiljadu đaka danas nije u školi".

- Tu smo da im poručimo da uklone duge cevi - rekao je Milović.

Foto: Novosti

On je zapitao Euleks kako reaguju na uklanjanje zastave UN sa zgrade opštine, koja je sklonjena kao i srpska zastava.

Milović je zamolio građane da ostanu mirni i rekao da "nijedan kamičak ne sme da poleti prema specijalcima, jer oni rade svoj posao, a neko drugi ih je instruisao".

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!