PREDSEDNIK NAM JE DAO NADU: Umetnik iz Štrpca sa porodicom krenuo za Beograd

Novosti online

26. 05. 2023. u 06:33

OKO 20 autobusa iz svih mesta u Štrpcu noćas je posle ponoći krenulo put Beograda. Srbi iz najudaljenije srpske enklave preći će oko 450 kilometara kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića na skupu „Srbija nade“.

ПРЕДСЕДНИК НАМ ЈЕ ДАО НАДУ: Уметник из Штрпца са породицом кренуо за Београд

Foto: Novosti

Zoran Popović, umetnik iz Štrpca, kaže da je on sa porodicom krenuo kao podrška predsedniku, a da je u stvari predsednik Vučić zapravo podrška narodu s KiM.

- Idem na protest podrške predsedniku, ja i moja porodica. Sve mi se čini da je predsednik dobar domaćin koji nam je dao nadu, a nada je ključna za ostanak i zato želim da ta nada ostane u nama. Mislim da nam je Vučić do sada pružao nadu kao odgovoran predsednik, on ume sa svima i sa strancima posebno u ovim ključnim vremenima kada su pritisle velike sile. Idemo kao podrška njemu, a u stvari je on podrška nama. Ko ne zna njegovu biografiju, trebalo bi da vidi da je on čovek stvarno veliki patriota – poručio je pred put Popović.

Ivica Ivanović iz sela Berevce pozvao je pred put sve ljude dobre volje da se pridruže na mitingu.

-  Dobrovoljno idem na ovaj naš jedinstveni miting da podržim našeg predsednika Aleksandra Vučića i pozvao bih i druge ljude dobre volje da iskažemo podršku našem predsedniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (105)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni