"NASTAVITE, UDARAJTE, ŠIROKA SU MOJA PLEĆA...": Vučić - Ne dam ni najvećima ni najmoćnijima na Srbiju

Novosti online

19. 05. 2023. u 18:37

ALEKSANDAR Vučić, predsednik Srbije poručio je sa skupa u Pančevu da štiti Srbiju i da će narod čuvati svoju zemlju i njenu neutralnost.

НАСТАВИТЕ, УДАРАЈТЕ, ШИРОКА СУ МОЈА ПЛЕЋА...: Вучић - Не дам ни највећима ни најмоћнијима на Србију

Foto Printskrin

- Ne dam ni najvećima ni najmoćnijima na Srbiju, zato što je štitim, ona mi je sve na svetu. Ne dam im da Kosovo bude nezavisno, niti da uvodim sankcije i kome, narod u Srbiji to određuje. A narod je rekao da smo neutralni, i da ćemo sami da čuvamo svoju zemlju. Ponosan sam što sam to ovde izgovorio - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao i da bez obzira na sve pritiske, on će ostati istrajan u svojim naumima.

- Kao predsednik Srbije sam prvi vodio nezavisnu politiku, i nisam dao na našu zemlju. A vi nastavite, udarajte, široka su moja pleća, ali svi zajedno nećete moći da je slomite - poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (98)