"SRBIJA NADE JE MOJA SRBIJA" Mali: To je Srbija kojoj 26. maja moramo da pokažemo da nećemo stati

Novosti online

18. 05. 2023. u 14:26

SRBIJA nade je moja Srbija. To je Srbija u kojoj želim da živim, to je Srbija koju smo u prethodnoj deceniji mukotrpno gradili, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

СРБИЈА НАДЕ ЈЕ МОЈА СРБИЈА Мали: То је Србија којој 26. маја морамо да покажемо да нећемо стати

Foto: Tanjug

- To je Srbija kojoj 26. maja moramo da pokažemo da nećemo stati, da želimo i idemo samo napred, a da u tom teškom procesu, uprkos svemu, ostajemo ljudi, gajimo empatiju, negujemo sve naše vrednosti i - volimo našu zemlju i njene građane - objavio je ministar Mali na svom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (62)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu