NJEMU JE BAŠ SMEŠNO: Sramno ponašanje Lutovca na političkom protestu u danima kada Srbija tuguje

Novosti onlajn

12. 05. 2023. u 18:27

GRAĐANE Srbije, a pre svega građane Beograda danas očekuje pravi košmar zbog protesta dela opozicije koja planira da, mimo svih propisa, blokira "Gazelu".

ЊЕМУ ЈЕ БАШ СМЕШНО: Срамно понашање Лутовца на политичком протесту у данима када Србија тугује

Novosti

Njihovo okupljanje počelo je ispred Narodne skupštine. 

Među okupljenima je i Zoran Lutovac, koji se smeje, iako Srbija već danima tuguje za ubijenom decom u dva velika masakra koja su se dogodila pre samo nedelju dana. 

Novosti

Šta žele organizatori protesta?

Pakao za građane počinje u 19 časova kada su politički predstavnici koji organizuju proteste najavili blokadu ove važne saobraćajnice. Njihov plan je da sa maltretiranjem građana krenu u najvećem saobraćajnom špicu u popodnevnim časovima kada se narod vraća kući sa posla.

Iako svesni da su blokada "Gazele" i izlazak na auto-put krivično delo jer se radi o međunarodnom auto-putu, to ih ne sprečava u nameri da naprave haos u saobraćaju.

Plan tog dela opozicije je da pročitaju saopštenje MUP-a koje su dobili pre dva dana, u kome piše da je blokiranje "Gazele" krivično delo, a onda da okupljene navedu da skandiraju kako bi im to bilo opravdanje zbog čega blokiraju međunarodni auto-put.

Nasilje i ulica su sredstvo opozicije kojim hoće da nateraju Srbiji da stane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)