ŠAPIĆ: Duboko me je potresla vest o jutrošnjem tragičnom događaju, grad će pružiti porodicama svaku vrstu pomoći

Tanjug

03. 05. 2023. u 17:40

GRADONAČELNIK Beograd Aleksandar Šapić uputio je danas saučešće porodicama nastradale dece i porodici radnika obezbeđenja koji su jutros stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar".

ШАПИЋ: Дубоко ме је потресла вест о јутрошњем трагичном догађају, град ће пружити породицама сваку врсту помоћи

Foto: Grad Beograd

- Kao gradonačelnika Beograda, ali, pre svega, kao čoveka i oca, duboko me je potresla vest o jutrošnjem tragičnom događaju, nezapamćenom u istoriji našeg grada.

U ime Grada Beograda i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće porodicama poginule dece i radnika obezbeđenja, svesni neopisivog bola i tuge koju osećaju porodice nastradalih nakon ove tragedije i nenadoknadivog gubitka.
U momentu kada svaka izgovorena reč zvuči suvišno, reći ću još samo da će Grad nastojati da svim porodicama nastradalih, kao i povređenima, pruži svaku vrstu pomoći koja im bude potrebna, iako potpuno svestan činjenice da nedužne dečije živote nijedna pomoć na svetu više ne može da nadoknadi - navedeno je u saučešću gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića. 

U osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu jutros je ubijeno osam učenika i čuvar škole, a ranjeno šest učenika i nastavnica. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna