"JUČE JE VUČIĆ DOSLOVCE PONOVIO ONO ŠTO GOVORI POSLEDNJIH SEDAM GODINA" Brnabićeva o pisanju "Danasa" u slučaju Savamale (FOTO)

Novosti Onlajn

25. 04. 2023. u 13:41

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom Tviter nalogu povodom pisanja "Danasa", u kom se navodi da predsednik Aleksandar Vučić treba da bude saslušan zbog Savamale.

ЈУЧЕ ЈЕ ВУЧИЋ ДОСЛОВЦЕ ПОНОВИО ОНО ШТО ГОВОРИ ПОСЛЕДЊИХ СЕДАМ ГОДИНА Брнабићева о писању Данаса у случају Савамале (ФОТО)

Foto: Printskrin

U prilog istini (koja, znam, nije previše relevantna za dotični tajkunski tabloid): juče je Aleksandar Vučić doslovce ponovio ono što govori poslednjih 7 god: "Ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se gradi BGD na vodi, da se ruše protivpravne udžerice, protivpravno izgrađene..." 

"...trebalo je da sve to sruše usred bela dana i da mene pozovu da upravljam tim bagerima i buldožerima, da to srušimo u po bela dana, i da izgradimo najlepši mogući grad u gradu koji je ponos čitave nacije". 

Foto: Printskrin/Tviter

10. 5. 2016: Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne razume one koji su odlučili da rušenje u Savamali obave tokom noći, jer je reč o bespravno podignutim objektima i dodao da nadležni organi treba da nastave svoj posao. 

15. 4. 2021: Vučić o rušenju u Hercegovačkoj: "Da su me pitali, ja bih došao sa bagerom u po bela dana. Ne razumem što bi to neko radio noću, tako sam rekao. Ne zato što su nešto radili, već zato što nisu radili javno." 

8. 3. 2022: Vučić: "Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio to u po bela dana, a ne noću, da napravim BGD na vodi, najlepšu promenadu". Dakle, niti je šta novo, niti šta netačno rekao. Ipak, dobro je znati da nemate šta zaista da mu zamerite, pa izmišljate stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (92)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)