ŠTA DA KAŽEM ĆERKICI KOJA SVAKI DAN TRAŽI OCA? Supruga ranjenog Jovanovića se kroz suze obratila predsedniku Vučiću: Šta smo skrivili?

Novosti onlajn

13. 04. 2023. u 12:48

TOKOM razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima sa KiM, predsedniku se obratila Marina Jovanović, žena upucanog Milana Jovanovića.

ШТА ДА КАЖЕМ ЋЕРКИЦИ КОЈА СВАКИ ДАН ТРАЖИ ОЦА? Супруга рањеног Јовановића се кроз сузе обратила председнику Вучићу: Шта смо скривили?

Foto: Printskrin

- Pucali su na nevinog čoveka, oprostite, to je jače od mene. Milimetri su delili od toga da moja deca ostanu bez oca, a ja bez muža. Ali traume će ostati večne. Zašto su nas napali, šta smo mi skrivili. Ćerkica od 3 godine svaku noć plače i ujutru traži oca. Šta njoj da kažem? Juče sam pokrenula peticiju da se uklone svi specijalci sa KiM. Takođe želim da se zahvalim državi Srbiji i vama koji ste nam pružili podršku. Samo da pitam, koliko krvi treba da se prolije da bi se ovo zaustavilo. Ja sam izbegla iz Obilića, i danas sve to isto preživljavaju moja deca - rekla je Marina kroz suze.

Vučić je poručio Marini Jovanović da njen suprug nije kriv, i da razularena banda puca po nalogu, da bi mogli da izazivaju provokacije, kako bi se Kurti predstavljao kao Zelenski.

- I da nas uvuku u sukob sa NATO, a da onda oslobađaju ceo svet od ruskih sluga. To je ceo smisao svega što rade. A mi možemo da se oslonimo samo na sebe i na svoju Srbiju. Niko neće da nam pomogne, baš kao što ih nije bilo 1999. godine, ni mnogih drugih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (219)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)