"BITNO JE DA IM SE IPAK PODMEĆU KLIPOVI POD TOČKOVE" Stojković priznala - Cilj je usporiti razvoj Srbije (VIDEO)

Novosti onlajn

28. 03. 2023. u 16:56

PROFESORKA Beogradskog univerziteta Biljana Stojković iz Skupštine slobodne Srbije, koja je na poslednjim izborima bila kandidatkinja za predsednika Srbije ispred Koalicije "Moramo", gostujući na "Novoj S" u Utisku nedelje priznala je, govoreći o izgradnji mosta u Novom Sadu, da je, kako sama kaže, bitno "da im se podmeću klipovi pod točkove" - odnosno da se Srbiji na svaki način oteža sprovođenje razvojnih projekata.

БИТНО ЈЕ ДА ИМ СЕ ИПАК ПОДМЕЋУ КЛИПОВИ ПОД ТОЧКОВЕ Стојковић признала - Циљ је успорити развој Србије (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Ovo je javno prizanje da je cilj opozicije da uspori razvoj Srbije, a profesorka Stojković ovom prilikom iznela je i nekolicinu neistinitih informacija, poput one da je na Šordošu "dobila batine". 

- Znači, Šodroš je takođe jedna borba koja će se boriti i dalje. Poznajem ljude, tamo sam dobila i batine i imam sam i ja saslušanja u novosadskoj policiji. Dakle, znam da tamo nisu ljudi koji odustaju. I to mi je jako važno bez obzira na ove sada -  istakla je Stojkovićeva. 

Stojković je još jednom istakla da je važno važno da se projekti zaustave, a oni koji ih sprovode "usporavaju i nerviraju". 

- Nekako mi se čini stalno da je sve gore i gore, ali usporavaju se, nerviraju se ovi koji bi to inače da raskrče i da završe sa tom pričom. Bitno je da im se ipak podmeću klipovi pod točkove, ja mislim da je to važno -  ističe Stojkovićeva.

- Ono koliko sada može da se radi i uradi, to je to. I meni je drago što smo svi došli na istu poziciju, pozitivnu. Da ja nisam jedina koja misli da je došlo do prezasićenja ovim stvarno užasnim stvarima koje Srpska napredna stranka i njen predsednik rade svim ovim građanima - završila je ona. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri