NEVENA ĐURIĆ: Nikada Boško Obradović neće izaći iz vrtloga svojih besmislica i laži

Novosti online

27. 03. 2023. u 12:56

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić govorila je danas o lideru Dveri Bošku Obradoviću, i istakla je da su "takvim političkim promašajima kao što je Obradović i njegovoj antisrpskoj družini jedina tema uvek i svuda Aleksandar Vučić".

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Никада Бошко Обрадовић неће изаћи из вртлога својих бесмислица и лажи

Foto: SNS

- Nikada Boško neće izaći iz vrtloga svojih besmislica i laži. Pomislio je da će blokade Srbije, proteste, divljanje, laži i spinove ponuditi građanima kao svoju "politiku" i alternativu državnoj politici predsednika Aleksandra Vučića. Rekao je Boško Ljotić, još 2005. godine, šta misli po pitanju naše južne srpske pokrajine - Kosovo i Metohija su nazavisni - istakla je Nevena Đurić.

Ona dodaje da je Obradović danas "obrnuo ploču", zato što je takva direktiva stigla od mentora i sponzora.

- Da li zaista misle da će bilo ko poverovati u to da su: Boško, njegova Viola koju promoviše kao jednog od najbližih saradnika, DSS koja je pustila iz zatvora Kurtija i 1800 drugih krvoloka UČK, pa su nakon toga svi zajedno ćutali na pogrom 2004. godine, i razbežali se 2008. kada je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost, "borci" za očuvanje naših vitalnih državnih i nacionalnih interesa? Gadno su se prevarili! Svi zajedno! Bio je Boško i sa DS i sa DSS - baš u periodu kada su zajedno radili sve suprotno interesima Srbije! Doduše, ima i nekih razlika: jedni su ga finansirali iz Kolubare, a drugi iz raznih ministarstava. Sa nepodnošljivom lakoćom neodgovornosti antisrpska družina govori šta god im na pamet padne - kaže Đurićeva.

Potpredsednica GO SNS kaže i da nema nikakve dileme - da su na vlasti Obradović i njegovi saveznici, sve bi prihvatili, prodali i predali.

- Zato je njima Aleksandar Vučić jedina meta i silno žele njegovu ostavku! Zato što je njegov stav jasan i nepokolebljiv! Zato što je u nemogućim uslovima uspeo da zadrži naše čvrste pozicije na crvenim linijama, izborio se za to da ne prihvatimo ništa od onoga što smo rekli da nećemo da prihvatimo, ali da uz to sada postoji jasna obaveza da se formira Zajednica srpskih opština. Zato što radi u interesu Srbije i našeg naroda! I juče im je rekao Aleksandar Vučić - da ima pakt sa građanima Srbije i da samo njima odgovara - kaže ona, i zaključuje:

- Onako kako Boško i njegova ekipa lažnih rodoljuba baš nikada nije činila, niti im je to padalo na pamet. Ali zato našim građanima ne pada na pamet da Srbiju povere licemeru i lažovu kakav je Boško i kakvi su njegovi saradnici. Jer narod najbolje zna da bi nas prodali sve - a da ne trepnu!

BONUS VIDEO: VUČIĆ - Neću priznati tzv. Kosovo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (327)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)