"VUČIĆ NE DA RADETU I JOJIĆA, A KAMOLI PUTINA": Urednik lista "Nova" o izjavi predsednika da nikada ne bi izručio ruskog predsednika (VIDEO)

Novosti online

20. 03. 2023. u 20:18

GLAVNI urednik lista "Nova" Ranko Pivljanin rekao je danas da je siguran da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada ne bi isporučio ruskog predsednika Vladimira Putina, čije izručenje traži Međunarodni krivični sud.

ВУЧИЋ НЕ ДА РАДЕТУ И ЈОЈИЋА, А КАМОЛИ ПУТИНА: Уредник листа Нова о изјави председника да никада не би изручио руског председника (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/N1

Pivljanin je, u studiju televizije N1, komentarisao izjavu predsednika Vučića koji je rekao da on ne bi isporučio Putina.

- Pa vidite da Hag ne može da se dokopa Radete i Jojića, a kamoli Putina - rekao je Pivljanin.

Predsednik Vučić je više puta, pa i krajem januara ove godine, rekao da Srbija neće izručiti sudu u Hagu radikale Petra Jojića i Vjericu Radetu, i da je to pitanje "odnosa prema državi".

- Ovo nije pitanje nepoštovanja suda nego je pitanje za srpske organe - rekao je Vučić i dodao da bi njima trebalo da se sudi u zemlji.

BONUS VIDEO: VUČIĆ - Neću priznati tzv. Kosovo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (389)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni