NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: "Srbija nastavlja da se bori za sebe i svoje mesto među razvijenim zemljama" (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 03. 2023. u 19:20

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić danas slavi 53. rođendan, a na svom Instagram profilu objavio kako mu je izgledala protekla radna nedelja.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Србија наставља да се бори за себе и своје место међу развијеним земљама (ВИДЕО)

Foto: Tanjug

- Brojni telefonski razgovori, susreti i intenzivne komunikacije sa najvišim zvaničnicima Evrope i sveta, obeležili su ovu zaista napornu radnu nedelju - piše na instagramu i dodaje se:

- Srbija nastavlja da se bori za sebe i svoje mesto među razvijenim zemljama - od EU smo dobili grant od preko 600 miliona evra, koji će još bolje povezati velike gradove u Srbiji sa Evropom i svetom i podići standarde u našem železničkom prevozu, dok sam sa emirom Al-Tanijem, vladarom Katara, razgovarao o novim velikim investicijama i mogućnostima za strateško partnerstvo, koje bi dalo ne samo poseban pečat našim prijateljskim odnosima, već i dodatni zamah rastu Srbije.

Za jednu nedelju – dosta - stoji na zvaničnom Instagramu predsednika Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (98)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: U toku velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)