NEVENA ĐURIĆ: Poput narikača su se u Narodnoj skupštini okupili predstavnici antisrpske opozicije da ponavljaju svoje baljezgarije

Novosti online

28. 02. 2023. u 16:48

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić komentarisala je današnje kritike opozicije u Narodnoj skupštini.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Попут нарикача су се у Народној скупштини окупили представници антисрпске опозиције да понављају своје баљезгарије

Foto: Novosti

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Poput narikača su se danas u Narodnoj skupštini okupili predstavnici antisrpske opozicije da ponavljaju svoje baljezgarije i da bez imalo stida i srama ispaljuju najogavnije laži! 

Moraju da opravdaju ukazano poverenje i zasluže neki tekst u Šolakovim i Kurtijevim medijima.

Do guše su zaglibili u najprljavije blato laži i poput dvorskih luda svojih sponzora pokušavaju da poprave očigledno loš utisak koji su ostavili. Misle da će povećanim brojem saopštenja i bučnim konferencijama nadomestiti evidentno odsustvo argumentacije. 

Neće, jer je istina samo jedna i uvek nađe svoj put!

A istina je da je Aleksandar Vučić pitanje Kosova i Metohije vratio u arenu međunarodne politike, borio se i izborio za to da 27 država povuče priznanje lažne države Kosovo, borio se juče, i tek će se boriti! O tome koliko poverenje ima svedoči plebiscitarna podrška koju ima od strane Srba sa Kosova i Metohije.

I baš Srbi sa Kosova i Metohije znaju ko su svi "rodoljubi" koji na njihovoj grbači i na muci koju svakodnevno preživljavaju žele samo da - masno profitiraju! Znaju da su u ekipi nadripatriota oni koju su iz zatvora pustili dželate srpske dece, koju su prespavali pogrom 2004, prećutali proglašenje tzv. Nezavisnosti Kosova 2008, učestvovali u sramnim pljačkama našeg naroda po Kosovu i Metohiji, na pregovore baš po ovom pitanju išli sa Tačijem i ostalim mrziteljima Srbije. 

Sve što oni žele je da se reše predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, kao nepremostive prepreke u jedinoj nameri koju imaju - vlast i fotelje, a svu svoju "brigu" sveli su na divljanje u Narodnoj skupštini, isprazne priče, transparente koje vuku sa sobom dok narod pozivaju na ulice. Ni najmanje se ne osvrću na to koliko veliku štetu svojim neodgovornim ponašanjem nanose sopstvenoj državi - jer ih to ni najmanje ne interesuje. 

Usput zaboravljaju na najvažniji stvar - Aleksandar Vučić je tu gde jeste voljom naroda! Ogromnom većinom, po drugi put. Jer narod zna i oseća na koga može uvek da se osloni i da računa!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)