MILIVOJEVIĆ: Srbija je pravna država koja ne štiti lopove

Novosti online

28. 02. 2023. u 13:48

JELENA Milivojević, članica glavnog odbora Srpske napredne stranke, izdala je Saopštenje povodom laži opozicije o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

МИЛИВОЈЕВИЋ: Србија је правна држава која не штити лопове

FOTO: Srpska napredna stranka

 - Godinama unazad građani Aranđelovca trpe nasilničko ponašanje bahatog lažova i prvog saradnika Milice Đurđević Stamenkovski, Zorana Zečevića.

Upravo on, miljenik Milice Đurđević Stamenkovski, poznat je Aranđelovčanima upravo po nelegalnim radnjama i bahatom i nasilničkom ponašanju, a kao takav predstavlja Srpsku stranku Zavetnici gde umesto politike u borbi za glasove sa svojim sinovima i članovima stranke i odbora zastrašuje građane.

Tako verovatno par Stamenkovski na čelu sa Milicom Đurđević Stamenkovski zamišlja brigu o građanima Srbije.

Navikao je da zastrašuje i preti pa kada je osetio da to u Srbiji više ne prolazi i da je Srbija pravna država koja ne štiti lopove, zakukao je iz sveg glasa tokom jučerašnje konferencije za novinare na koju su primorani došli i neki poslanici Zavetnika koji očigledno i sami ne veruju u to što su govorili pokušavajući da se operu od bruke. 

Tvrdi da je sve legalno i da će on nekoga tužiti, a na listi licenciranih domova za stare Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja njegovog doma nema.

Takvu bahatost podržavaju Zavetnici i u domu Narodne skupštine Republike Srbije gde je Zoran Zečević više puta sa mesta psovao majku šefu naše poslaničke grupe i pojedinim poslanicima, a juče tvrdi sa svojim kolegama kako se to nije desilo pored svih zabeleženih snimaka i prisutnih poslanika u sali koji su svedoci takve bahatosti, dok se u toku svega njegova liderka licemerno smeškala zadovoljna što je potrošila 580.000 dinara narodnih para na frizerske usluge.

Kontradiktornost njihovog političkog delovanja konstantno se ogleda i u njihovom ponašanju, a nemojmo zaboraviti da su potpisali Proglas za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije sa Narodnom strankom Vuka Jeremića koji je najdirektnije odgovoran za tešku poziciju Srbije u pregovorima Beograda i Prištine. Dok se njemu prištinski teroristi prerušeni u političare i mediji zahvaljuju, Milica Đurđević Stamenkovski drži zapaljive govore u plenumu NSRS direktno pozivajući na sukobe bez razmišljanja da u rat želi da povede tuđu decu.

Pozivam sve nadležne državne institucije da reaguju i stanu na kraj onima koji su mislili da su jači od države - piše u Saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)