TERZIĆ ODGOVORIO LUTOVCU: Vaša katastrofalna politika dovela je do toga da se pregovori o KiM prebace na teren EU

Novosti onlajn

27. 02. 2023. u 20:15

MILOŠ Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorio je na izjavu Zorana Lutovca da je predlog EU o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije posledica pregovaračkih sposobnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te da je sada došao trenutak da on i formalno prizna ono što je faktički već uradio.

ТЕРЗИЋ ОДГОВОРИО ЛУТОВЦУ: Ваша катастрофална политика довела је до тога да се преговори о КиМ пребаце на терен ЕУ

Foto: Printskrin

Ostao je dužan smušeni Zoran Lutovac objašnjenje građanima Srbije zašto nije smeo da zucne na posebnoj sednici Skupštine o KiM kada mu je Vučić sasuo istinu u lice, vezano za njegove reči u NIN-u koje se savršeno poklapaju sa stavovima Aljbina Kurtija i ostalog ološa sa dna kace u Prištini. 

Tada je smušeni Lutovac doslovce rekao: "Predsednik Srbije ne treba da se preko svojih srpskih lista meša u unutrašnja pitanja drugih država", čime je jasno stavio do znanja srpskoj javnosti da je pitanje Kosova i Metohije za njega rešena stvar i to na uštrb interesa Srbije.

Tako da, bolje bi mu bilo da nešto nauči ili pročita, kako ne bi lupao ovakve gluposti iz pozicije stranke koja nema nikakvu podršku u narodu i koja je na nivou statističke greške. 

Umišljeni lider mizerne stranke izgleda nije svestan da DS danas postoji samo zato što to Đilas želi, a da su njegovu stranku na smetlište političke scene oterali upravo građani Srbije, jer su vodili pogubnu politiku po srpske nacionalne i državne interese na Kosovu i Metohiji.

Ta katastrofalna politika doprinela je tome  da se pregovori o statusu Kosova i Metohije prebace na teren EU čime su Srbiji otežali pregovaračku poziciju i svojski se potrudili da utabaju stazu kosovsko-metohijske nezavisnosti.

Ništa to nije čudno za Lutovca i predstavnike bivšeg režima koji su nemo posmatrali pogrom i ubijanje Srba 2004. godine i koji su zarad para i ličnih interesa 2006. godine srpskom narodu u Crnoj Gori i to baš kada je Lutovac bio ambasador u toj zemlji, pomogli jednim plaćenim istraživanjem javnog mnjenja, čime su od Crne Gore uspeli da naprave novog komšiju, te su se tako svojski potrudili da se i u slučaju tzv. Kosova dogodi isto i da Srbija dobije još jednog komšiju.

Toliko je bila kancerogena politika DS-a da je te 2012. godine za ogroman deo međunarodne zajednice pitanje Kosova i Metohije bilo rešeno. 

Sreća pa im je narod Srbije tada rekao dosta, a onda se pod vođstvom i liderstvom Aleksandra Vučića dogodio snažan zaokret i pitanje Kosova i Metohije se vraća na pregovarački sto i sada se glas Srbije poštuje, čuje i uvažava i u međunarodnoj areni.

Tako će i večeras u Briselu, a Aleksandar Vučić će odbraniti srpske interese uz poštovanje naših definisanih "crvenih linija" baš onako kako Lutovac i lopovska ekipa iz bivšeg režima nikada nije ni znala ni smela, a ni mogla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)