VUČIĆ POMRSIO KONCE "DRŽAVOTVORNOJ OPOZICIJI" Đurić: "Nećemo im dozvoliti da razaraju Srbiju"

Novosti onlajn

21. 02. 2023. u 08:35

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić prokomentarisala je sramne nebulozne parole i floskule samozvane "državotvorne opozicije" upućene protiv predsednika Aleksandra Vučića.

ВУЧИЋ ПОМРСИО КОНЦЕ ДРЖАВОТВОРНОЈ ОПОЗИЦИЈИ Ђурић: Нећемо им дозволити да разарају Србију

Foto: SNS

Samozvana „državotvorna opozicija“, a suštinski antidržavna i antisrpska neodgovorna družina bez ikakve ideologije i politike, okupila se i postoji sa jednim jedinim ciljem – da govori i radi protiv Aleksandra Vučića. To je bila njihova namera i u Narodnoj skupštini kada su se zaletali na predsednika uzvikivajući nebulozne parole i floskule. Ista situacija je bila danas na njihovoj tribini u Nišu: mogle su se čuti sve same laži -  najprizemnije i najbednije.

Pomrsio im je konce i pokvario sve planove Aleksandar Vučić kada im je jasno i glasno poručio da nikakvog priznanja tzv. nezavisnog Kosova neće biti, i da neće pristati na to da tzv. Kosovo dobije stolicu u UN. Ali njih to ne sprečava da po svojoj, sada već ustaljenoj mantri izgovaraju najjadnije laži koje svakog dana i na svakom mestu ponavljaju. Izmisle glupost i vrte je ukrug kao pokvarenu ploču misleći da će time narod prevariti. Ali ih narod poznaje – ko zlu paru: i Zavetnike, i Novu DSS, i Dveri i POKS.

Poručuju samozvane "patriote" da će: „Razdvojiti laž od istine, i ukazati na prevaru“  - ove najobičnije lažovčine i lopuže koje su u stanju da crpe novac iz Kolubare za sebe i svoje partijske saradnike, da optuže premijerku Anu Brnabić za dvojno državljanstvo, a zapravo oni pokušavaju da mešetare po Srbiji sa šefom Nove DSS koji ima francusko i srpsko državljanstvo.

Jasno je da kod njih nema ničeg novog – sve su to dobro poznata lica, stare akcije i ista bezidejnost. Samo šuplji i milozvučni govori, usta puna patriotskih fraza, a namere podle, prljave i pokvarene. Ali uzalud se nadaju – nećemo im dozvoliti da razaraju Srbiju!

BONUS VIDEO: TO MOGU SAMO ŽENE - Vidite kako su sestrice štitile inkubatore dok je zemljotres razarao Tursku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (105)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao