SKINULI SU MASKE I POKAZALI LICE TERORA: Irena Vujović o ekstremistima koji bi snajperom da dođu na vlast

Novosti online

15. 02. 2023. u 22:52

ČLANICA Predsedništva SNS i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović rekla je da su ekstremisti večeras pretili legitimno izabranom predsedniku Srbije i gazili državnu zastavu.

СКИНУЛИ СУ МАСКЕ И ПОКАЗАЛИ ЛИЦЕ ТЕРОРА: Ирена Вујовић о екстремистима који би снајпером да дођу на власт

Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

- To je pretnja rušenja ustavnog poretka i izazivanja haosa u našoj zemlji, koju predsednik Aleksandar Vučić kao iskusan i mudar strateg vodi tako da odoleva svim izazovima i nedaćama. Razularena banda nije nimalo bezazlena kao ni ciljevi onih koji stoje iza njih. Ova grupa ljudi je svesna da ih kao takve narod ne želi i da ih prepoznaje kao remetilački faktor koji svojim kriminalnim delovanjem može da pribegne samo nelegalnim uličnim divljanjima - ističe Irena Vujović.

Ona je rekla da su lažne patriote skinule maske i pokazale svoje pravo lice.

- To je lice terora, lažnog rodoljublja, nestabilnosti, anarhije... Oni misle da snajperom dođu na vlast i da za, ko zna čije interese, pokušaju da sruše stabilnost i razvoj Republike Srbije. Znaju oni da ih narod neće i da su prepoznati kao kriminalci. Njima smeta politika predsednika Vučića, politika samostalnosti, nezavisnosti i očuvanja mira. Zato su i posegli za pretnjama linčovanjem i pokušajem ubistva - kazala je ona.

Ministarka Vujović je rekla da će država najoštrije reagovati da očuva red i pravni poredak.

- Neka niko ne pomisli da je jači od Republike Srbije čije rukovodstvo zna kako da očuva mir i stabilnost u zemlji. Ova vlast, predvođena predsednikom Vučićem, jedini je garant ekonomskog napretka i nezavisnosti Republike Srbije - zaključila je Irena Vujović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MLATI ČOVEK PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabićeva odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)