NASILNE PROTESTE ORGANIZOVALI ANTISRPSKI EKSTREMISTI: Vučić otkrio - Podržale su ih četiri parlamentarne stranke (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2023. u 22:19

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je rekao da nasilne proteste desničara u Beogradu nisu organizovale neke neformalne grupe, već su u pitanju antisrpski ekstremisti.

НАСИЛНЕ ПРОТЕСТЕ ОРГАНИЗОВАЛИ АНТИСРПСКИ ЕКСТРЕМИСТИ: Вучић открио - Подржале су их четири парламентарне странке (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Pink

- Nisu ovo neformalne desničarske grupe, već ih podržavaju četiri parlamentarne stranke, neki od lidera su bili na skupu, da se niko ne pravi naivan. Nisu se oni skupili tek tako, nije bilo slučajno. Danas sam, govoreći u Kragujevcu, rekao da je avanturizam moguć kada stvarate državu, a kada je imate, država ne trpi avanturizam - rekao je on.

Vučić dodaje da je važno da u rukovodstvu države postoje ljudi koji znaju šta je država.

- Vi ste njih nazvali proruskim. Ja ne znam jesu li oni proruski, ali znam da su antisrpski, jer sve rade protiv svog naroda. Da biste voleli nekog drugog morate voleti svoj narod prvo. Kod nas postoje duboke emocije prema Rusiji i ruskom narodu, jedina smo zemlja koja nije uvela sankcije. Za razliku od njih, ja imam uverenja, ne treba neko iz Vagnera da me tapše po ramenu - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)