BAJDENOVA ČESTITKA VUČIĆU: Pogledajte šta je američki predsednik napisao

Novosti online

14. 02. 2023. u 15:57

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena povodom Dana državnosti Republike Srbije.

БАЈДЕНОВА ЧЕСТИТКА ВУЧИЋУ: Погледајте шта је амерички председник написао

Foto: D. Milovanović/AP Photo

 U čestitki se kaže:

- U ime naroda Sjedinjenih Država, upućujem iskrene čestitke Vama i narodu Srbije povodom Dana državnosti koji slavite 15. februara.

Tokom poslednjih nekoliko godina, Srbija i Sjedinjene Države su zajedno radile na diversifikaciji izvora energije i jačanju ekonomske saradnje stvarajući bolju budućnost za naše građane. Zajedno moramo da nastavimo da podržavamo narod Ukrajine i pozovemo Rusiju na odgovornost za njen nepravedan i ničim izazvan rat protiv Ukrajine. U godini koja je pred nama, Sjedinjene Države će nastaviti da podržavaju put Srbije ka pristupanju Evropskoj uniji i dijalog o normalizaciji odnosa sa Kosovom pod okriljem EU. Pozdravljamo Vašu podršku predlogu Evropske unije o normalizaciji, koji će doprineti stvaranju mirnije i prosperitetnije budućnosti regiona.

Radujem se daljem jačanju partnerstva naših zemalja i prijateljstva naših naroda - navodi se u čestitki predsednika Bajdena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (129)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!