GLIŠIĆ O ODNOSU SA SPS: Stavljena tačka na to, neka svako nosi svoj krst

Novosti onlajn

14. 02. 2023. u 12:20

I PREDSEDNIK je u svom poslednjem obraćanju stavio tačku na to. Neka svako nosi krst koji je zaslužio, a danas je lako vratiti kanal unazad i da vidite ko se borio za KiM, ko je jurišao, a ko je bio ni tamo ni ovamo.

ГЛИШИЋ О ОДНОСУ СА СПС: Стављена тачка на то, нека свако носи свој крст

Foto Tanjug

Ovo je danas na konferenciji za novinare o odnosu sa SPS rekao predsednik izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić.

Na konstataciju novinara da su ovi poslednji njihovi koalicioni partneri, Glišić je odgovorio -"kakvi god da su, naši su koalicioni partneri".

Glišić je medijima saopštio i da su poverenici POKS-a sa Voždovca i Čukarice, kao i gradski odbornik u Beogradu, koji je na izborima bio na listi koalicije NADA, prešli u Srpsku naprednu stranku nezadovoljni ponašanjem predstavnika koalicije NADA u Skupštini Srbije tokom sednice o KiM.

Glišić je odgovarajući na pitanja o borbi za KiM rekao, između ostalog, i da Vučiću "jedino možete da spočitate otpriznavanje Kosova kao nezavisne države jer je direktno svojom zaslugom ubedio 26 ili 27 država da ne priznaju".

- A oni koji toliko brinu o KiM su na toj sednici baš dali doprinos da pošaljemo lepu poruku u svet i da možda ubedimo još neku državu da povuče priznanje - rekao je Glišić.

- Da smo bili složni i jedinstveni, civilizovani, možda bi se javila još neka država - zaključio je on. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (124)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)