EKSKLUZIVNO IZ ALBANSKIH MEDIJA: Srbin sa kojim se Kurti sastaje snimljen kako konzumira narkotike (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2023. u 15:41

U REDAKCIJU albanskog medija stigao je snimak na kome se vidi kako Boban Bogdanović, Srbin po meri Kurtija, konzumira opojne supstance.

ЕКСКЛУЗИВНО ИЗ АЛБАНСКИХ МЕДИЈА: Србин са којим се Курти састаје снимљен како конзумира наркотике (ВИДЕО)

Printscreen/Periskopi

Naime, kako prenosi albanski medij iz Prištine "Periskopi", u njihovu redakciju je stigao ekskluzivni snimak gde se vidi kako Boban Bogdanović, lider pokreta "Odgovor", konzumira narkotike.

Nakon što je Kurtija Bogdanović upoznao sa Nenadom Rašićom, i sam Kurti je istakao da "želi baš s takvim Srbima da razgovara, a ne sa kriminalcima kao što je Radoičić".

Kurtijeva kancelarija nije saopštila o ovom sastanku, ali su mediji objavili fotografije sa sastanka.

U međuvremenu, u redakciju Periskopa stigao je snimak na kome se vidi kako Bogdanović konzumira opojne supstance.

Interesantno, Bogdanović se sam u autorskom tekstu za "Danas" pohvalio sastankom sa Kurtijem, kako je "razgovor potrajao gotovo dva sata u jednom prijatnom, skoro prijateljskom i obostrano razumevajućem tonu".

Bogdanović je takođe tvrdio da će se preseliti na Kosovo, pozvavši sve da se ujedine s njim i "suprostave strahovladi Milana Radoičića".

Kako navode kosovski mediji, on je i javno priznao da je u prošlosti bio blizak osumnjičenoj zločinačkoj organizaciji „Principi“ koju je predvodio Veljko Belivuk. Premijer Aljbin Kurti se u predizbornoj kampanji isticao frazom da će sa svojim premijerskim mandatom „razgovarati sa lokalnim Srbima Kosova“. Na kraju se ipak odlučio za Bogdanovića sa Dorćola, jedino što bi u narednom periodu trebalo proveriti da li je bilo donacija slamčica novom "lojalnom lokalnom Srbinu".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati