VUČIĆ OTKRIO DETALJ IZ RAZGOVORA SA ZAPADNIM PREDSTAVNICIMA: Mislili su da ne čujem

Novosti online

16. 01. 2023. u 22:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da se ponosi time što je Srbija slobodna, slobodarska i zemlja koja sama donosi svoje odluke.

ВУЧИЋ ОТКРИО ДЕТАЉ ИЗ РАЗГОВОРА СА ЗАПАДНИМ ПРЕДСТАВНИЦИМА: Мислили су да не чујем

Foto: Printskrin/HappyTV

Ukazao je i na licemerje onih koji ne mare za teritorijalni integritet Srbije. Kaže da ne želi da izjednači one koji su napadali ovu zemlju i one koji nisu.

Predsednik kaže da je jedan od Zapadnih predstavnika šapnuo drugom da je on (Vučić) "delusional", misleći da to Vučić neće čuti. Vučić je dodao da moramo da snažno čuvamo interese Srbije, ali i mir. Ponovio je da ne želi nijednoj majci da vrati dete u kovčegu

 - Na kraju neko mora da vodi državu i kako da krivuda u teškim vremenima da bi nam brod uplovio u sigurnu luku. To je moja molba za ljude u Srbiji, iako znam da niko neće poslušati, jer laž najbolje prolazi - kazao je Vučić. Predsednik kaže da je nama "EU važna" i da je važno da ostanemo na "evropskom putu".

- Brinem za investicije. Brinem mnogo. Video sam kako su otišli iz Rusije gde su imali mnogo veće interese nego ovde - kazao je Vučić, govoreći o pritiscima po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (54)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)