VUČIĆ POSLAO PORUKU RUSIMA: Predsednik o grupi "Vagner"

Novosti online

16. 01. 2023. u 21:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je u emisiji Ćirilica o pričama o "Vagneru" u Srbiji te priče okarakterisao kao notorne laži.

ВУЧИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ РУСИМА: Председник о групи Вагнер

Foto: Printskrin/HappyTV

On je ruskim prijateljima poručio da nije fer prema nekome ko strada zbog toga što nije kaznio Čajkovskog, Dostojevskog ili nekog drugog, zbog toga što smo primili svakog čoveka iz Rusije, što je ruski jezik ovde kao domaći, što smo jedina zemlja koja nije uvela sankcije da zovu bilo koga u "Vagner".

- A što to radite Srbiji? A što zovete iz "Vagnera" bilo koga iz Srbije kada znate da je to protivno našim propisima - kaže Vučić i dodaje:

- Što da idete u Ukrajinu ili u Rusiju. Je l' smo malo glava izgubili u svim ratovima?. Hajde da sačuvamo svoje ljude, svoju zemlju i svoj narod - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (80)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)