VUČIĆ I MALI SA AL NAHJANOM: Beograd na vodi - simbol našeg glavnog grada koji je putokaz za budućnost

Novosti online

15. 01. 2023. u 14:13

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali sastali su se danas sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

ВУЧИЋ И МАЛИ СА АЛ НАХЈАНОМ: Београд на води - симбол нашег главног града који је путоказ за будућност

Foto: Instagram

- Sa ponosom sam pokazao našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu Beograd na vodi, projekat koji predstavlja ne samo realizaciju vizije Srbije kao moderne i razvijene zemlje, već i simbol našeg glavnog grada koji je danas putokaz za budućnost i podstrek za sve ono što još možemo da uradimo i dokle možemo da stignemo. Hvala našim prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata što ovaj san iskreno dele sa nama i zbog toga što zajedno nastavljamo da radimo na novim projektima - napisao je Vučić na Instagramu.

Ministar finansija Siniša Mali takođe se oglasio i napisao da je izgradnja strateških odnosa i sveobuhvatnog čvrstog partnerstva sa UAE od ključnog značaja za Republiku Srbiju.

- Razgovor sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom, koji je danas u poseti Beogradu. Predsednik Aleksandar Vučić je naglasio da je izgradnja strateških odnosa i sveobuhvatnog čvrstog partnerstva sa UAE od ključnog značaja za Republiku Srbiju, kao i da naša zemlja posvećuje najveću pažnju razvijanju i jačanju saradnje sa tom zemljom, koja se temelji na međusobnom uvažavanju i poverenju, ali i na zajedničkoj viziji napretka i vrednostima koje delimo - napisao je Mali na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (116)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)