SLUŠAJ BRE, NISU TAMO BILE LOVOKRADICE, NEGO NAŠA DECA SA BADNJAKOM Vučić o licemerju Zapada - "Niko mi nije poslao poruku da je užasnut"

Novosti onlajn

08. 01. 2023. u 10:10

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u "Jutarnjem programu" na TV Pink, gde govori između ostalog i o napadima na Srbe na Kosovu i Metohiji.

СЛУШАЈ БРЕ, НИСУ ТАМО БИЛЕ ЛОВОКРАДИЦЕ, НЕГО НАША ДЕЦА СА БАДЊАКОМ Вучић о лицемерју Запада - Нико ми није послао поруку да је ужаснут

Foto: Printskrin/Pink

Predsednik je govorio i o napadu na srpske dečake i ranjavanju Stefana i Miloša Stojanovića. 

- A da ne pričam o dečaku Stefanu Stojanoviću. Sramna je kampanja iz sveta podrške Kurtaju. Kao slučajno je pucao na dete - kazao je predsednik.

- On dodaje da je proverio, iako je bio na Hilandaru, i da mu niko od zvaničnika nije poslao poruku da je užasnut, a da je dobio 11 poruka ambasadora zbog Rade Trajković, kada je dva sata sedela na administrativnom prelazu.

- Štagod od besmislenog čekanja Rade Trajković na administrativnoj liniji, pa onda šok bomba za EULEKS. Svi su se oglašavali. Ali nisu bili glasni kada su srpski dečaci gotovo ubijeni. Jedan od portparola iz EU je rekao da je došlo do pucnjave. Slušaj bre, slušaj ti. Nisu tamo bile lovokradice. Nego je čovek pun mržnje, videvši decu da nose badnjak, pucao na njih. Reč mu nisu rekli - rekao je Vučić. 

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI SNIMAK UOČI BOŽIĆA: Cela Srbija je plakala zbog malog Stefana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (82)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini