NA društvenim mrežama širi se fotografije koja je dokaz da su kosovski specijalci napali Srbe.

Komentari (16)

Momci

26.12.2022. 00:07

Zapad uvek izda i vas će. Nece ostati ni jedan Siptar na Kosovu. Sami ćete otići. Srbi nisu ubice niti vade organe kao vi i zapadnjaci.

gile

26.12.2022. 08:50

Što je ovom "mozak usijan",i misli, obukao uniformu i "našminkao" se oružjem, pa će ne taknut da stigne do Jarinja! Ali to obično biva tako. Nađu ljude ograničenih intelektualnih sposobnosti,popularno SIROVINE,koje bi glavom kroz zid,ne razmišljajući da na suprotnoj strani ima još ljuđih,koji bi da ga u trenutnku "pocepaju"! Taj koji je na slici,toliko je zaluđen,da ako i upošte ima porodicu,da mu je bitniji neko ko ga tera da gine,nego on sam sebi,ili svojoj porodici! Daj BOŽE razuma,mada kolko vidim nema ga,a i ovaj što pravi problem iz Prištine i naseda na NEMAČKE naredbe,stvarno uopšte ne razmišlja! ALBANCI,NEMOJMO DA NASEDAMO NA NEMAČKE BUDALAŠTINE,I BRITANSKO BOGAĆENJE,ČIJE ĆE BITITI JADRANSKO MORE,NEKA SE ONI UDARE SA RUSIMA,NI NAMA NI ALBANCIMA NIJE VIŠE ZA UBISTVA I POGIBIJU!

Mali Radojica

26.12.2022. 09:19

ja ne znam sta se vise ceka?!? OK mir, ali ovo nije mir ovo je teror nad jednim narodom; dugo nisam u vojsci ali verujem da nase snage mogu odgovoriti svim zadacima - i neutrlisati ove "specijalce". iskren da budem mislim da za ove "specijalne" mogu biti dovoljni i bivsi iz 72 i 63 Zivela Srbija

Ljubica

26.12.2022. 13:48

Demonstrirate silu, dok vam Kvinta čuva ledja i pored toga još svejedno nabavljate tešku mašineriju, da biste gazili po golorukom narodu. Heroji na šiptarski način.

surovi

26.12.2022. 15:32

Kad pogledam amblem nihove policije ne mogu da se otmem utisku da gornji deo plave pozadine na kojoj se nalazi crtež Kosova predstavlja Srpsku šajkaču !!! Ustvari ... to i JESTE Srpska Šajkača !!!