"BUDITE DOBRI, AKO BUDE PROBLEMA, ZNAĆEMO KO JE KRIV" Pogledajte šta radi tzv. kosovska policija narodu (FOTO)

Novosti online

22. 12. 2022. u 11:24 >> 11:46

Tzv. kosovska policija zaustavila je i vratila autobuse sa Srbima iz Štrpca koji su krenuli na miran protest u Rudare i pritom pisala kazne svima koji nemaju kosovske lične karte, saopštio je gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

БУДИТЕ ДОБРИ, АКО БУДЕ ПРОБЛЕМА, ЗНАЋЕМО КО ЈЕ КРИВ Погледајте шта ради тзв. косовска полиција народу (ФОТО)

Foto: D. Milovanović

- Srbi sa juga Kosmeta su danas u velikom broju krenuli na miran protest u Rudare. Kosovska policija je zaustavila i vratila autobuse sa Srbima iz Štrpca i pritom pisala kazne svima koji nemaju KS lične karte. Primer demokratije i slobode o kojoj Kurti govori, naveo je Jevtić na Tviteru. 

On je i otkrio da "usput patrole policije zaustavljaju ciljano vozila i uzimaju podatke putnika uz poruku "budite dobri, ako bude problema, znaćemo ko je kriv". 

-Usput patrole KP zaustavljaju ciljano vozila i uzimaju podatke putnika uz poruku "budite dobri, ako bude problema, znaćemo ko je kriv". Posle svih sloboda koje su nam ukinute, pokušavaju da nam ukinu i demokratsko pravo na miran protest.

Kako saznaju Novosti, policija je zaustavila dva autobusa sa Srbima iz Štrpca i pretresa ih, drži van puta i legitimiše putnike, a Kurtijeva policija zaustavlja i druga srpska vozila na KiM koja su sa drugih lokacija krenula da podrže svoje sunarodnike na severu, iz Babinog Mosta, Vučitrna, Gračanice, Pomoravlja... 

Uprkos svemu Srbi se u ogromnom broju okupljaju kod Krsta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave