KOD KRSTA U RUDARU SE OKUPLJA SVE VIŠE LJUDI: Podrška braći koji su prenoćili na barikadama, KFOR-ovci iz Poljske motre sa strane (FOTO)

Novosti online

11. 12. 2022. u 09:01

ADMINISTRATIVNI prelazi Jarinje i Brnjak i dalje su zatvoreni, i policija lažne države ne dopušta prelaz ni automobilima ni pešacima.

КОД КРСТА У РУДАРУ СЕ ОКУПЉА СВЕ ВИШЕ ЉУДИ: Подршка браћи који су преноћили на барикадама, КФОР-овци из Пољске мотре са стране (ФОТО)

Foto: Novosti

Kod krsta na Rudaru se uprkos jakoj kiši okuplja sve više ljudi, koji pružaju podršku svima koji su prenoćili na prelazu.

Nedaleko od barikada nalazi se nekoliko vozila poljskog KFOR-a.

Podsetimo, građani na severu KiM počeli su da se okupljaju i postavljaju barikade nakon što je juče uhapšen Dejan Pantić. 

Pantić, koji je nedavno napustio policiju tzv. Kosova, kada su Srbi izašli iz institucija, uhapšen je na administrativnom prelazu, dok se vraćao iz pravca Raške, a u trenutku hapšenja bio je sa suprugom.

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do niza incidenata, pa su tako specijalci ROSU na putu Lučka Reka-Gazivode kod mesta Ribnjak zaustavili i više od sat vremena brutalno maltretirali Davora Markovića i njegovog sina Andriju iz Zubinog Potoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna