SRAMNI napadi, laži i uvrede Rade Trajković, koja se predstavlja lekarom, profesorom i uglednom građankom protiv predsednika Aleksandra Vučića najbolje govore o njoj samoj, a o predsedniku Aleksandru Vučiću govore dela i rezultati napornog rada za bolji život i budućnost našeg naroda i svih građana Srbije, kao i pobede na svim izborima u prethodnih deset godina, navode iz Srpske liste.

Ranko

17.11.2022. 22:00

Rade je izgubila svako poštovanje građana i na KIM i u celoj Srbiji. Njene optužbe, napadi na Vučića smišljene su samo da bi bar malo bila u žiži javnosti. Uzalud joj je sve, građani znaju šta Vučić čini za KIM i Srbe koji tamo žive.

Nevena

17.11.2022. 22:49

Bravo za Srpsku listu. Začepili ste joj usta. Trajkovićka nema ni stida ni srama, ali i nikakvog prava da svojim izjavama vređa Vučića, ugrožava konstantno srpski narod na KiM i promoviše šiptarske interese.

Daliborka

18.11.2022. 01:54

Srpska lista je odovorila Radi Trajković da razumeju nervozu, bes i krokodilske suze Rade Trajković, Nenada Rašića i Aljbina Kurtija jer im danas nije uspeo plan koje su spremili protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Veljko M

18.11.2022. 06:55

Ranko: Šta Srbi koji žive na KiM misle o radi Trajkovićš rekli su na izborima, a šta su rekli može se videti na semaforu, jer tamo sve lepo piše.

Srpkinja

18.11.2022. 07:15

Rada misli neistinama da zadobije poštovanje Srba na KIM, a to se može samo postići radom i posvećenošću rešavanju problema s kojima se taj narod suočava što Vučić i čini.