PETKOVIĆ ODGOVORIO TADIĆU: Dok se on „junačio“ iz Rumunije kad je tzv. Kosovo proglašavalo nezavisnost, Vučić se bori da zaštiti naš narod

Novosti online

08. 11. 2022. u 14:35

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković reagovao je na izjavu Borisa Tadića, koji je odgovor Srbije i srpskog naroda u pokrajini na najnovije poteze Prištine nazvao "dramatizacijom".

ПЕТКОВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Док се он „јуначио“ из Румуније кад је тзв. Косово проглашавало независност, Вучић се бори да заштити наш народ

Foto: Printscreen/RTS

- Pogubnom politikom Borisa Tadića naši nacionalni interesi na KiM bili su pogaženi. Dok se on „junačio“ iz Rumunije saopštenjem kad je tzv. Kosovo proglašavalo nezavisnost, Aleksandar Vučić se mudrošću i hrabrošću bori da zaštiti naš narod u pokrajini i to će činiti dok je na čelu Srbije - saopštio je Petković na Tviteru.

 

Bivši predsednik Boris Tadić komentarisao je, gostujući na RTV Vojvodine, najnovija dešavanja na Kosovu i Metohiji.

- Uskoro ćemo videti čemu dronovi, migovi, napuštanje institucija i cela ova dramatizacija. Na kraju ovog ili početkom sledećeg meseca očekujem sporazum koji će biti predstavljen kao pobeda, a koji će u stvari dramatično ugroziti naše legitimne interese na Kosovu - izjavio je Tadić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)